Komentari na vest

Propao transfer Nigerijca u Zvezdu: Dva puta se oprostio od saigrača, a onda je Genk tražio 600.000 evra

V

Vratiće

pre 2 meseca

Se on kod Ramzesa.. U Kairo Piramide
6

666999

pre 2 meseca

Ovde pojačanja stižu kao da ih preporučuje Elvis Dži Khurtović preko svoje raje, specijaliste za ručne satove i najbrže ruke Mlade Bosne.
l

lažnjaci

pre 2 meseca

Dobro je. Završena lažna priča, kao i u 90% vesti mozzart novinarstva. U prevodu trčanje pred rudu.
Š

Škrabalo

pre 2 meseca

Gde je i šta radi Federiko Makeda?
d

dftjdjfj

pre 2 meseca

Eo ga ispreg tabarke
M

Može

pre 2 meseca

Mi neko objasniti, zašto se piše o ovom igraču. Nije došao i gotovo, kao da je on neko ime, pa čitamo o njemu svakog dana.
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

cuti bar su prestali da pisu o onom Andrej Ilicu ..to su bili feljtoni ,turska serija bez kraja
F

Fakerica

pre 2 meseca

Znaci igraci iz druge Belgiske lige su pojacanja za C. Zvezdu... Magiko...
Z

Zcva

pre 2 meseca

A za Sremcevica nije mnogo 2m? Gde je logika
D

Dejan Pizon

pre 2 meseca

Doveli Sremcevica i to je to mnogo smo jaci nego letos,samo da,nam se neobije o glavu.
1

1980

pre 2 meseca

Mnogo smo veće pare dali za mnoge. Mislim da nije do novca.
P

Portista

pre 2 meseca

Naravno da je do novca. Kako mogu tamo neki belgikanci zaboga da dignu cenu u zadnji čas, kad je to Terzina tekovina? Kako neko može njemu da traži višak para(reket), koji on traži svima... Epa, i nad popom ima pop.
1

1980

pre 2 meseca

@Portista Jako dobro znaš koliko smo novca ulupali u kojekakve. Komentarisali smo ovde 100x. Sad je kao problem u 300 000.
P

Pospi

pre 2 meseca

Odličan igrač. Možda je trebalo rizikovati mada su bezobrazni Belgijanci, smradovski klub.
E

Eseks

pre 2 meseca

Veci smo klub od genka i tezimo ka top timovima.Kako onda da neko ko nije ni za genk bude dobar za nas?!?!?
:

:D

pre 2 meseca

😂😂😂
P

Preža

pre 2 meseca

Vratiti Ohija, čovek razbija.
T

Tarantula

pre 2 meseca

Šta razbija prijatelju majke ti??!Pa nismo mi Barselona da pršte centaršutevi,da ima desetak dobitaka u petercu pa da nam trebaju čunjevi poput njega i Šerifa.Takve utakmice što igramo kući sa Radnikom i Javorom može da igra i bilo koji centarfor iz omladinaca.Smešni ste više sa njim,ta nije posle nas otišao u Leverkuzen ili tako neki osrednji klub pa da kukate.
G

Gx

pre 2 meseca

Ma to su price za malu decu,pojacanja za ovo nase bedno prvenstvo i ne treba...to znamo svi...pustaju buvu bez veze....siguran sam da ponude nije ni bilo.
R

Rajko car

pre 2 meseca

Ovi vise nisu sposobni nikog da dovedu.Partizan dovodi pojacanja za 1 mil i svi odlicni igraci,a mi drvo koje NE DAJE placamo 4,5 mil i koreanca 5mil,a nista bolji nije od partizanovog koreanca koji je na prvoj utakmici dao gol.
p

pancevac992

pre 2 meseca

ako tebi hwang nije bolji,sve mi je jasno o tvom fudbalskom znanju,cirkus
R

Rajko car

pre 2 meseca

Po cemu je bolji prijatelju? Sta je Hvang pokazao do sada da odskace za 5 mil!?Ja bih voleo da jeste,ali videces koliko je ovaj Partizanov borbeniji,cvrsci i ofanzivniji,a igraju na slicnim pozicijama.
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Nemojte dacse svadjate,pozovite Iglicu Ilijeva,on ima pun notes pojačanja,ustupice vam neko.
F

Familija

pre 2 meseca

Hvang je klasa uostalom to je i pokazao u Ligi Šampiona on može igrati na takvom nivou a to je najveći mogući fudbalski nivo ove iz partizana koje pominješ nisu bili nivo Liga Konferencije dokazano nema šta tu da ti i ja raspravljamo to je dokazano činjenice i realnost kada govoriš o fudbalu isključivo pričamo o terenu pa nije Hvang od juče u fudbalu vezni igrač ne treba da daje golove on je taj od koga treba da krenu pasovi za postizanje golova evo Dragović dao gol što ne znači da je on zadužen za postizanje golova njegov zadatak je da neutrališe protivnika i da pomogne golmanu da sačuvamo mrežu a sačuvao je Glazera posle nekoliko meseci nismo primili gol pečat Milojevića je vidljiv i Ndiaje je postigao gol Kanga opet komanduje ligom i sada znamo da smo na pravom putu malo vremena imao Milojević i opet je uradio pravu stvar Kraso i Hvang su sledeći da ih implementira u igru sve ostalo što pišete su prazne priče samo teren samo činjenice
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Da je sve tako najmanji problem bi bile pare...Serif i mnogi su primer za rasipanje i bacanje...Terzic , Mrkela su uzas , dali su Mijatovica i Kostu za nikakve pare...Da je vrhunski talenat bio bi on u Genku vec prvotimac ili Brizu i Anderlehtu, ne bi kostao pola miliona...Muljaju nesto i opet nam vredjaju inteligenciju, kad god sezona nije u Evropi valjala i sad jos smo drugi, Terzic nam je mazao oci sa izgradnjom Marakane...Planira covek da gradi 2065 godine...
7

7.1.1989.

pre 2 meseca

17 miliona evra nikakve pare?! Za tek punoletnu decu?! Od kojih je jedan desni bek. Realno pare su do jaja i bio bi zločin da ih odmah nisu utopili. Kada se setim slušanja navijača da se čeka sa prodajom Veljka Nikolića i Gavrića, upropaštenih 5 milki za Lazovića muka mi pripadne.
d

d. g.

pre 2 meseca

O čemu ti pišeš? 17 miliona nikakve pare?! Greška je što nije prodat Bukari. Kabić i Mitrović poklonjeni.
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

1989 i d.g.@ vidi se da ste ulizice terziceve, neznalice i tastatura strucnjaci...Za Gavrica, Nikolica su lazi Terziceve i smirivanje situacije kod vecine pravih navijaca...Vi necete videti od tih 17 miliona nista dobro i korisno za Zvezdu, vec za njihove dzepove.. Decaci su dati posle pola godine, talentovani i buduci odlicni igraci a dovode kojekakve indijance i placaju po 5 miliona i vise...Gade mi se takve neznalice kao vas dvojica..
d

dr finansija

pre 2 meseca

nemate pojma koje su pare provucene kroz to drvo Edinedajea... i ne samo kroz njega

Proficap

pre 2 meseca

Ne razumem, toliki talenat a i dalje igra za mladi tim? Toliki potrncijal, a vredi 600.000. A i sta ce nam? Igramo samo domacu ligu, a tu su Serif, Sremcevic i Kraso, igramo sa jednim napadacem u formaciji, nema potrebe za 4 spica.
h

halo

pre 2 meseca

Čak 600 hiljada evra D:
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Da je on vrhunski potencijal, ne bi oni tražili 600 hiljada nego 6 miliona. On je sa 20 godina već trebao da igra standardno u prvom timu i da tamo daje golove. Možda je i bolje što nije došao. Nadam se da će i NeDaje otići na leto, i da će se dovesti pravi špic gol igrač.
A

Ab

pre 2 meseca

Dovešćemo pravog špica kao i predhodnih 5, 6 godina...
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Kakvo nepoznavanje sporta, biznisa uopste. Znaci po tebi je Molde kao klub ispali kreteni, zamisli dali najboljeg spica danasnjice Halanda Red Bulu za samo 8 miliona evra a danas vrijedi 308 miliona, ili jos vece budale iz Dortmunda koji su ga dali Man City za 60 a danas vredi 300+ miliona, a najvece budale su po tebi ovi iz Red Bula, takvog igraca dali Dortmundu za 20 miliona 😉. Jesi li nesto skontao iz svega napisanog ??? To koliko neko vrijedi zavisi od fosta stvari, godina, talenta, forme, kluba gdje igra, statistike, procjene mogucnosti napretka itd itd itd, i na kraju vrijedi onoliko koliko je neko spreman da te plati a mi ocigledno to nismo spremni da platimo e sad on moze u perspektivi biti u Realu i kostat 150 miliona a moze zavrsit karijeru sutra i da mu to bude to...
к

кикоман

pre 2 meseca

просто је, кад играч покаже да може да игра на одређеном нивоу, вредност му расте, дакле ако игра са сурдулицом вредеће 2-3 милиона, ако се покаже и у лиги шампиона ту се већ дуплира цена, ако покаже да може у бундес, премијер лиги то су те цифре од 30,40,50 милиона
N

Nebitan63

pre 2 meseca

Kog crnog spica ce da dovedemo na leto ? Dok su ove lopuze u klubu bice jos takvih bezvrednih polovnjaka koliko hockte.za mene mnogo su krivi i novinari koji svaki Transfer pisu "BOMBAAA" umesto da pisu pravo stanje stvari i da kritikuju transfer politiku Terzica i Mrkele (ocigledno je da nesmeju ni rec da kazu inace bi im bezbednost bila ugrozena). Sve u svemu znam citav scenario na kraju sezone.Ako budemo prvaci (velika je verovatnoca) evo su Terzic i Mrkela svaki dan sa svojim kombinacijama u medijima, rastrcace se po celoj Evropi da kupe kvazi pojacanja ( ustvari njihovim mahinacijama da opet napune svoj dzep) a navijacima ce prodavati maglu u smislu mi cemo ovo mi cemo ono mi smo srpski Bayern....NEMA NAMA BOLJITKA DOK OVA BAGRA NE ODE.
D

Da je

pre 2 meseca

Terzi bilo bitno dao bi 600 000€. Nije mu bilo bitno.
Z

Zvezdasss

pre 2 meseca

Celu zimu nisu uspeli da dovedu levog i desnog beka, Sto je velika sramota

Mali peca

pre 2 meseca

ako je stvarno talentovan kao sto ste ga hvalili onda je 600 k nista , a generalno nikakve pare , onaj mali rus Prucev dosao za 800 k mislim
P

Pereinjo8272

pre 2 meseca

Bog nas pogledao, jedino ovako možemo da se odbranimo terzinih kombinacija.. Sremcevic, ne daje i Kraso, bas nam je ovaj trebao kao 4i.. 🤣
C

Comi81

pre 2 meseca

Kraso je klasa i on ne ide u istu rečenicu sa ovim pobrojani a! Samo mu dajte da igra!