Jusuf Jazidži (Reuters)
Jusuf Jazidži (Reuters)

Propao dogovoren transfer, Olimpijakos aktivirao B opciju – Jusuf Jazidži

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 13:28

Turčin potpisuje

Alžirski ofanzivac Adam Unas je stigao u Pirej na potpis ugovora, ali će novo pojačanje Olimpijakosa umesto njega postati Jusuf Jazidži.

Klub iz Pireja je tražio svežu krv u ofanzivnoj liniji i pecao na tržištu slobodnih igrača. Tako je u prvi plan iskočio Alžirac rođen u Francuskoj. Unas je slobodan otkako mu je letos istekao ugovor sa Lilom. Birkao je ponude i na kraju ostao nezaposlen. Pozvao ga je Olimpijakos i sinoć je doputovao je u grčku prestonicu na lekarske preglede i potpis ugovora.

Izabrane vesti

Međutim, jutros je došlo do preokreta. Francuski mediji pišu da ga je pozvao katarski Al Sad i ponudio mu više novca čime ga je ubedio da odbije ponudu Olimpijakosa. Sa druge strane, grčki mediji pišu da Unas nije želeo na lekarskim pregledima da uradi ergometriju zbog čega su oni stopirali ceo posao.

Kako god, Unas će očigledno put Katara, a Olimpijakos je ekspresno našao zamenu. I to dojučerašnjeg Unasovog saigrača Jusufa Jazidžija (27). Turski ofanzivac je takođe bez kluba otkako mu je letos istekao ugovor na severu Francuske. Imao je ponude iz domovine, ali nije želeo da se vraća u Tursku. Na kraju je prihvatio poziv Olimpijakosa i večeras bi i zvanično trebalo da bude potvrđen kao novo pojačanje crveno-belih.



tagovi

Jusuf JazidžiOlimpijakosAdam Una

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara