Komentari na vest

Proglašenje šampiona u poslednjem kolu! Arsenal se smeje, a Evropa podsmeva Kazemiru (VIDEO)

r

roni

pre 24 dana

al kad je brat rajs u prvom poveo kontru pa se sapleo o loptu ajme ajme.najveci antitalenat u istoriji univerzuma,gori od hendersona iz liverpula za nekoliko klasa e onda mozes da zamislis koliko jadnik nista ne zna i koliko ga je mucno gledati.putine pravac london.
v

voxi

pre 24 dana

i sta je pisac hteo da kaze, ako moze neki zakljucak?
H

Haha

pre 24 dana

Smešno je što se tako nameštaju utakmice. I kao niko ne vidi. Aj što je pustio ofsajd, nego nije ni u blok ušao.
L

Licemeri

pre 25 dana

Pa dobro, i Batistuta bi izgledao smešno na štoperu. Tragikomično je podsmevati se Kazemiru koji igra na neprirodnoj poziciji a izmislio je fudbal za sve ove iz Junajteda. P.S. Bolje neka obrate pažnju na Onanu, čovek je rupčaga, kao krava koja daje 5 litara a prospe 55 litara mleka.
V

Vldblk9a

pre 24 dana

Samjuel Eto doneo interu LS na levom beku, niko iz one barselone nije mogao da ga prodje.
B

Bledo

pre 25 dana

Arsenal preplašen od važnosti utakmice, Junajted preplašen od Arsenala, primili 4 od Palasa, pa se ni ne usudjuju da napadnu Arsenal, dosta im je blamaža. Na kraju zadovoljni ovi iz Londona, ali što je najcrnje, reklo bi se i iz Mančestera.
A

Akaoni

pre 25 dana

Ne usuđuju se da napadnu Arsenal? Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati? Itekako su napadali, to što nemaju završni pas i rešenje kad dođu kod šesnaesterca, to je već drugi problem.

Bojan Lordinho

pre 25 dana

( Navijac Manchester United-a od 95' ) Od reci do reci si u pravu! I sto bih dodao,ti si vec sazeo u,za mene i "moj" klub jednu recenicu,koja opisuje eru posle,recimo,Murinja...Jer samo budala ne vidi i nece da vidi da je posle Alex-a,Murinjo bio jedini tog ranga...Priblizno,posto se generacija Ser-a,Venger-a,Olerdajs-a,itd,tesko dozivljava vise puta.Sve najbolje i sportski pozdrav 💪
G

Gr8

pre 25 dana

Previse jaki Arsenal i City za ovu ligu. Svi ostali 3-4 klase ispod.
p

postala

pre 25 dana

je to farmerska liga odavno u 8 godina 7 puta je isti tim bio prvak. pa cak i u francuskoj 2017 prvak bio monako pre 3 godine lil i u nemackoj isto u 8 godina bajern 7 puta prvak a ide mantra da su liga gde svako svakog mozda pobedi a u realnosti 18 timova igra bunker protiv dva tima kao da su petoligasi

LFC fan

pre 25 dana

Zaista se ne bih mešao u ove komentare koje s zadovoljstvom pratim, a PL pogotovo. Uživam u završnici prvenstva koja je vrlo neizvesna. Zaključno s 31 kolom to je bila trka utroje, a Liverpul za bod prvi. Nakon toga se neshvatljivo raspao, nešto slično kao Partizan kod nas, s tim da je Partizan slab, a Liverpul je sve, samo to ne. Repliciram i vlasiku komentara i onome drugom koji mu je potvrdno replicirao. Neka mi poznavalac objasni i dokaže protiv koga to Liverpul igra bunker, jer je po analogiji i on u onih 18 timova koji se grčevito brane. Aston Vila je raznela Arsenal napadačkom igrom, a u ligi ima još nekoliko ekipa koje su orijentisane na napadački stil igre. I kako je sad odjednom ispalo da su samo Siti i Arsenal super timovi, a do 31 kola je Liverpul bio prvi, pa i blagi favorit prema nekim kladionicama. Onog ispod o trajektiranju o seljačkoj ligi i pametovanju ne bih mnogo komentarisao. Vrlo paušalno pisanje bez poštovanja činjenica. Verovatno je zaljubljenik u Primeru, pa da unizi PL. Razlika između Primere i PL je jedino u tome što je ova prva preslikana Škotska liga, pa se rotiraju dva tima. Jedne godine jedan, druge godine drugi, a oba su 3 svetlosne godine od ostatka lige. Ne treba PL advokat, sama se ona brani. Uvek se govorilo: ako ne znaš šta je dobro gledaj šta je skupo. Pogodite čiji je proizvod najskuplji.
C

Come On Arsenal

pre 25 dana

Navijačko komentarisanje, opet na štetu Arsenala, sad ne valja ni što nije zabio 5-icu Junajtedu a da je zabio, opet ne bi bilo dobro, jer je Junajted "kanta". Očigledno je izuzetna važnost uzakmice, unela nervozu u tim Arsenala, pa nije bio onako moćan, kako smo ga navikli, ali je ovo šampionska odlika tima, koji to nije imao u prošlim sezonama, kada ih je pritisak lomio. Svesni da ovako loš i osakaćen Junajted, nije preozbiljna pretnja, odigrali su baš onako ili onoliko, koliko im je trebalo za pobedu i da nije Troosard zabio u prvom delu, verovatno bi Arsenal poveo u drugom delu utakmice a i pri vođstvu su imali 3-4 odlične šanse da zatvore utakmicu. Odbrambeno je Arsenal bio dobar i Junajted to nije mogao da probije i gol je mogao pasti, samo iz nekog teškog kiksa Arsenala. Navijački se očekivalo, da će Arsenal razvaliti Junajted, verovatno bi se to i desilo, da se igralo pre nekoliko kola, ovako je Arteta pristupio drugačije i svestan razlike u kvalitetu i važnosti utakmice a i uticaja Old Trafforda, odigrao na rezultat i dobio je, ono što je hteo. Pritisak je sada na Sitiju, koji gostuje nemerljivo boljem Totenhemu od Junajteda, koji i dalje ima šanse za Top 4 i biće u istom modu "nemamo šta da izgubimo" dakle, mogu da igraju rasterećeno, jer su Sitiju bodovi potrebniji a svi očekuju da Totenhem izgubi i tu vidim priliku, da Totenhem, makar ne izgubi a gledajući, poslednje međusobne susrete, baš ne leže Sitiju uz to, da sada imaju odličnog menadžera. Glupe su priče, pustiće ih Totenhem, da ne bi Arsenal uzeo titulu, to je Premier liga a ne ove naše ex Ju nameštene lige i očekujem dobru i neizvesnu utakmicu, gde "normalno" navijam za Totenhem. Ne vidim zbog čega je Siti više zaslužio ovu titulu od Arsenala, koji je najbolji napad i najbolja odbrana a u 2 međusobna duela, bio je bolji od Sitija a i od drugih timova iz Top 6. Da se podsetimo, taj premoćni Siti je nekoliko puta čupao titulu u zadnjem kolu, često, posle velikih preokreta i po zakonu verovatnoće, to nekada mora da stane. Od Nove godine, konstantno tvrdim, da će Arsenal, kao nekada, titulu uzeti na Vajt Hart Lejnu i Old Traffordu, mnogi su se smejali i lupali minuse i jedina je šteta što je Arsenal izgubio od Aston Vile realna i planirana 3 boda, čime bi već danas, prvenstvo bilo rešeno 99%, ovako ostaje, da Arsenal to završi protiv Evertona, jer Siti neće uzeti, maksimalnih 6 bodova.
B

Bon.Jovi_985

pre 25 dana

Neće je uzeti na Lejnu, nadajte se da Vila izgubi od Liverupa pad a Totenhem ima zašto da zapinje. Lično bih se odrekao LŠ samo da ovi Guneri ne uzmu titulu....
K

Karamelo

pre 25 dana

Valjda se i Šon Dajš nešto pita. Bolja pozicija na tabeli = više para od lige, a ljudi su pokazali da su žilavi.
F

Flaki

pre 25 dana

Kljaki,cazemiro tek sad uzima pare,u real dvije i po sezone je dobijao koliko sad za jednu u junajted. Udjes pogledas i ne verujes
К

Кљаки

pre 25 dana

Узео је он лепе паре и у Реалу. Не сумњам да има у Јунајтеду и више. Мене изненађује да су га уопште довели. Делује умртвљено.
R

RealNo1

pre 25 dana

Филипе, Тросар је побјегао Ван Бисаки, не Каземиру и гол је његов 101%.
S

Scaloneta

pre 25 dana

Svaka čast Arsenalu kako su uspeli da održe pritisak na Siti i nakon poraza od Aston Vile ipak dovedu Siti u poziciju da moraju da dobiju Totenhem u gostima što im je uvek bio veliki problem. Lično sam mislio da će još negde prosuti bodove ali nisu, i sada se titula odlučuje u utorak veče na novom Lejnu gde Siti nikada u prvenstvu nije postigao gol.
n

niszvezda

pre 25 dana

Ako Liverpul dobije Vilu, bukvalno otvara vrata Totenhemu za LŠ...a u tom slučaju je sve moguće u utorak protiv MS
G

Gost x

pre 25 dana

Zemo prije pocetka utakmice si znao da Unitedu nedostaje skoro 8 igraca, koji bi igrali u prvoj postavi tako da im ova Utakmica neznaci nist Arsenalu, malo vise ali znaju da Citi drzi sve u svojim rukama pozzzz
S

Saleoo

pre 25 dana

Junajteda nije dobio samo onaj ko nije hteo
G

Gostt7

pre 25 dana

Liverpul...
S

Sordnja

pre 25 dana

Manchest-aaaaaasssss Gugutani potonuli gg manchest-aaassss 🤣🤣🤣
S

Siti šampion

pre 25 dana

Totenhamu treba bod da potvrde LE. Tako da treba odmoriti prvotimce za Šefild, a krajem maja ih čeka i bitna prijateljska utakmica u Australiji protiv Njukasla. Sjajna prilika da protiv Sitija šansu dobiju mlađi i sporedni igrači.
P

Pade

pre 25 dana

Kad bi se izvukao prosečan IQ ovih komentatora ovde, pao bi sajt.
@

@pade

pre 25 dana

covek postavio dijagnozu svim "strucnjacima" koji nesto predvidjaju i mere drugima IQ.
S

Simicmacan

pre 25 dana

Covek je genije. Nasmejao me. Pravi sarkazam. Bolji komicar od Rikija Zervea. Ocekivati od Totenhema da skine bodove Sitiju da bi Arsenal bio sampion je veci apsurdistan od Srbije, ali hajde, neka Tobdzije "veruju"
К

Кљаки

pre 25 dana

Селекција ужас. Каземиро истрошен играч. Освојио све,узео новац у Реалу. Нема мотива. Невероватно како клуб таквог ранга може да пропадне без једне особе. После Фергусона потоп!
Х

Х Х

pre 25 dana

Берлускони и Милан, Фергусон и Јунајтед, Меси и Барселона и Перез и Реал. Ова 3 су већ пропала, још само остаје Реал, кад се повуче Перез.
К

Кљаки

pre 25 dana

Барселона је периодичан клуб. Мало успеха па не па у круг. Милан почео да пропада још за време Силвија. Реал После Переза? Видећемо,мислим да неће пропасти. Јунајтед је баш пропао до непрепознатљивости.
r

roni

pre 25 dana

iz aviona se vidi da je namestena
D

D90

pre 25 dana

Prva postava Junajteda danas bi se borila za opstanak u ligi nema dileme,vidite vi ovo,sta je sa skautima,upravom,sta se desava u glavama tih ljudi,zalosno na sta je MU spao
r

realno85

pre 25 dana

a krsa od ekipe majko mila. pa ovaj decko garnaco da nema onih reklama on se ni jednom ne bi do tribina zaustavio. krs od igraca. ekipa amaterska. udjose neki klinci pa deca ne znaju gde je pravo nisu nauceni osnovni. fudbalskim stvarima kako primiti loptu i dici glavu. jad i cemer
M

Monteroo

pre 25 dana

Hojlund dok je bio u bergamu na 600K godisnje,preore teren protiv torina,verone..u suprotnom gasperini ga izbaci napolje u 35 min.i dernja se na njega do poluvremena na klupi... Ovde na 400K nedeljno hoda čovek pi terenu protiv arsenala neće da se pomeri..... Garnaco divljana koji izgubi šest lopti za poluvreme ispadne najbolji,bar se nešto dešava kad se zaleti onako alav na gol.... Jadni su za sve pare... Arsenal i sam svestan da je ovo maksimum i da je city neka druga priča...klasa iznad....nema se sta zameriti arteti ovo je max.sa ovim timom...
G

Gostxx

pre 25 dana

Ta klasa iznad ove sezone u ligi u dvije utakmice nije dala gol Arsenalu i izgubili od Arsenala u komjuniti šildu.
B

Bisko

pre 25 dana

Nisam navijač Arsenala ali bi mi bilo baš drago da uzmu EPL. Dosadio ova city više.
И

И

pre 25 dana

Evo kao simpatizer Arsenala da kažem da je ovo sramota na šta liči Junajted. Ovo je najgore izdanje Arsenala od nove godine, zajedno sa onim protiv Aston Vile, a ipak su dobili, isključivo zato što je ovo bio meč profesionalnog kluba koji drži disciplinu i obraća pažnju na sitnice, protiv kluba koji ne drži disciplinu i ne obraća pažnju na sitnice. Što se Arsenala tiče, bilo je dobrih stvari, ali ne mogu da se otmem utisku da su stalno paralizovani od straha kad se lomi sezona. Dobro je da je ovo dobijeno da se ta psihička barijera malo pobedi.

suaddjoz@gmail.com

pre 25 dana

Još uvek se najbolje ne nose sa pritiskom. Nije prvi put da ih vidimo da igraju u grču. Još uvek je to ekipa neiskusna u borbi za trofeje. Ima vremena za Arsenal, mlad je tim, godine su pred njima. Dobri su, jako dobri, iskustvo polako stiču, treba im još par kvalitetnih igrača da tim dobije još veću dubinu. Što se Junajteda tiče, samo totalni remont. Ja danas nisam imao utisak da imaju igrača koji kod njih može dati gol da igraju još tri dana. Sa one 2-3 dobre odbrane, Onana je jedini u timu koji je uradio nešto konkretno, pozitivno uticao na rezultat
t

tiktak

pre 25 dana

Anestezirani i jedni i drugi, Saka ne moze Evansa i Amrabata da prodje. Gde je ovo od Sitijevog fudbala.
G

Gostxx

pre 25 dana

Saka je bio upitan za meč pošto vuče neku povredu, a Arteta ga drži u igri čitav meč i eto sad se povrijedio.
V

Vldblk9a

pre 24 dana

Taj siti na pocetku 2024 je par utakmica jedva dobio, u obe protiv Arsenala sansu za gol nisu imali, kad je Arsenal otisao na +11 sa gol razlikom tada su naprasno poceli da kidaju sve. Arsenal je titulu izgubio na svom terenu od fulama i vile, a ne zbog sitija.
G

Gost123455

pre 25 dana

Ali koliko Casemira ne zanima ni Mancester ni utakmica to je cudo. Sve mi se cini da je on iz nekog razloga na silu prodat u United bez njegovog htijenja
Б

Блок

pre 25 dana

Ја разумем није лако бити коментатор .Није лако причати два пута по педесет минута ,исцрпљује ...Будеш у друштву запручаш се ,па мало неко други ...али овај начин коментарисања овог "коментатора" .Једна од најважнији утакмица ,лик као да преноси меч треће Бугарске лиге или као да ради снимак меча од пре двадесет година .Као да му се не ради .Можда је до мене али све теже гледам мечеве ,јер ако имају три добра и два солидна коментатора. Још ми уши бриде од оног уметника како је акцентивао Мајдевца ...кад су Гробари играли у Крушевцу ...и тај и овај меч ако сам гледао десет минута.
I

Iron man

pre 25 dana

Bukvalno je tako, znaci komentator bolje da ga nije ni bilo. Siti se toliko provlacio ove sezone nadam se da ce ih sreca napustiti protiv Totenhema.
K

KM1

pre 25 dana

Pa ovaj Mančester je dotakao ispod dna što niko odavno nije od velikih ekipa.
R

Radem

pre 25 dana

Ne kazem da je Kasemiro dobar, al covek nije stoper. Mene takodje brine Van Bisaka koji padne sam od sebe. Dobro je sto su izgubili i ovu utakmicu, jer je to jos jedan razlog da se da otkaz coveku koji je umislio da je neki strucnjak. Neverovatno je da igraci sto su osvajali LS i SP ili igrali finala ne mogu da se sastave. Svaki igrac je nazadovao. E sad da li je do trenera ili neceg drugog treba analiza.
U

Uuuuu

pre 25 dana

Nekako mi ovo deluje kao rutinska pobeda Arsenala da se igralo jos dva dana Mancester ne bi dao gol. Arsenal je trebao malo jace da krene u drugom poluvremenu jer da su krenuli sigurno bi postigli jos neki pogodak. Titula se odlucuje na samom kraju sezone ali iskreno ne vidim da Totenhem moze da zaustavi Siti ali videcemo.
J

Jack Sparrow

pre 25 dana

Arsenal je svojim igrama zasluzio titulu ali je nista manje nije zasluzio ni Siti i imali su rezultat kad je najbitnije. Videcemo poslednje kolo jednom je Siti tako uzeo titulu mozda im se sad sreca okrene.
S

Sitiju

pre 25 dana

Će ovo biti četvrti put da rešava pitanje titule u poslednjem kolu, ako dobiju Totenhem biće sve u njihovim nogama kao i prethodna 3 puta. Sva tri puta su izasli kao sampioni.
P

Papanikolau

pre 25 dana

Totenhem je pokazalo se najnezgodniji protivnik za Siti u zadnje vrijeme, no vidjecemo, kao neutralan gledalac volio bih da Arsenal kruniše ovu sezonu titulom. Ipak je Siti dovoljno osvajao.
m

molim?

pre 25 dana

Mogu li Totenhem ili Vest Hem makar da uzmu bod Sitiju?
Х

Х Х

pre 25 dana

Тешко сад кад се решава.
T

Twix

pre 25 dana

Pitanje je da li hoce. Zamisli Totenhem donese titulu Arsenalu. Pa ne bi mogli da zive od podjebavanja tri zivota. A najjaca fora bi bila da ih Totenhem dobije, a Arsenal izgubi svoju utakmicu.
F

Falični Tom 1989

pre 25 dana

Pre početka utakmice i već odavno je jasno koliko je Arsenal ispred Junajtedanu svakom smislu ali današnje postave su pokazatelj da nijedan igrač Junajteda nema mesta u postavi Arsenala. U Arsenalu gledaš Partija koji izgleda celu utakmicu izgubljeno a onda pogledaš sa druge strane postavu Junajtedami vidiš barem 6 igrača koji igraju tako celu sezonu. Junajted u konopcima, nikome više nije ozbiljna pretnja. Problema koliko hoćeš, trener koji koristi izlizane fraze i floskule, ne veruje u tim, igrači preplaćeni i nezainteresovani za klub i tradiciju, krila i napadači svaki za sebe, kapiten koga prati reputacija foliranta i ne uživa apsolutno nikakav kredibilitet kod sudija, bekovi koji ne umeju da upute centaršut da im život zavisi od toga, štoperi spori i svi do jednog kiksare i skloni povredama. Ako je ova utakmica nešto pokazala to je da Dialo mora da dobije više šanse. Dečko je toliko željan igre da se vidi sa svakim dodirom lopte. Tu su naravno i povrede ali mislim da su ovo mnogo veći problemi. Sledi Junajtedu tumaranje po sredini tabele ako ne promene mnoge stvari. Sledi i finale kupa koje mislim da će biti katastrofa novog nivoa, mada posle Kristal Palasa mislim da je svako dno dotaknuto. Stvarno je više muka gledati ovo i ne znam odakle mi i dokle ću još imati snage za ovo.
t

tampiii

pre 25 dana

Ovo nije sampionska igra! Protiv ovakvog junajteda ovo je katastrofalna igra Arsenala
O

Oksi

pre 25 dana

Bezveze utakmica. Arsenal je bio pojeden od pritiska, ne znam kako i ovaj jedan gol umuvase. Junajted je jedna sramotna ekipa. Da se ova utakmica igrala pre 20ak dana nabio bi im Arsenal 5 komada.
Y

Yaya Sanogo

pre 25 dana

Junajted nikad gori sramotan,a Arsenal nikad jaci pojeden zbog pritiska. Samo objektivna analiza izgleda. Da se igralo pre 15 godina Junajted bi verovatno pobedio 8-2 ali nije igralo se danas. Obavio je Arsenal posao danas iskusno cvrstom odbranom protiv Junajteda koji ne zna gde bije i to je cela prica.
P

Pppp

pre 25 dana

Nije Arsenal uopste pojeden od pritiska ovo su lagano resili jednostavno nisu zeleli da se previse otvaraju da ne bi ostavilo prostora pozadi i da prime neki gol iz neke kontre.
i

intel

pre 25 dana

e uvek im nesto smeta, da je igrao ovaj, a ne onaj, da se igralo pre dve nedelje bilo bi ovako, da se igralo za dve nedelje bilo bi onako.
@

@oksi

pre 25 dana

kojeg pritiska? ovih amatera na terenu sto su prvi sut u okvir gola imali u 69toj ili njihove publika koja se čula 2 minute od 90 minuta i to samo su se čuli kad bi dobili neki dvoboj il bi pogriješio Arsenalov igrac. Cuj pritisak hahahaha
O

Oksi

pre 25 dana

Sta se ljutite drugari? Pritisak od vaznosti meca, potencijalno im donosi ili gube titulu. Svaki mec do ovog su igrali kao u transu, ovde su vise pazili na odbranu nego sto su se trudili u napadu, logicno skroz.
D

DidierDrogba11

pre 25 dana

Proglašenje pobjednika je u utorak, kad Siti nabije Totenhema 0:5
K

Kako?

pre 25 dana

Proglašenje šampiona može da bude samo u poslednjem kolu, makar Siti dao 10 Totenhemu. Treba pobediti i Vest Hem, bez obzira što je Siti ogroman favorit, ipak ne igraju protiv Surdulice.
D

DidierDrogba11

pre 25 dana

Titula se odlučuje u utorak. Polako s histerijom, kakav Vest Hem...