Vasilije Adžić (FK Budućnost)
Vasilije Adžić (FK Budućnost)

Preokret u Podgorici: Juventus vodi Adžića za 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.23. | 21:31

I procenat od naredne prodaje

Ima podgorička Budućnost grumen zlata u rukama. Pa, iako finansijska situacija u crnogorskom velikanu nije blistava, plavo-beli nemaju nameru da ga tako lako prepuste drugom.

Vasilije Adžić, tinejdžer Budućnosti, za kojeg Bolonja daje 5.500.000 evra, sada je za korak bliže – Juventusu! Kako javlja poznati insajder italijanskog fudbala Đanluka Di Marcio, torinska Stara dama je ponudila Podgoričanima 5.000.000 evra i procenat od naredne prodaje. I da odmah vodi Adžića sa sobom.

Izabrane vesti

Verovatno je i mladom fudbaleru primamljivije da obuče crno-beli dres Juventusa, te je sada gigant svetskog fudbala ispred Bolonje u trci za Adžićev potpis. Očekuje se, osim ako neko drugi ne napravi novi i „jači“ potez, da crnogorski vunderkind sledeće nedelje otputuje Torino na lekarske preglede i potpis ugovora.

Kako sada stvari stoje, veće su šanse da Adžić ostane u Italiji, da nosi dres mladog tima Juventusa, nego da se vrati u Budućnost i odigra sezonu do kraja.

Sportski direktor podgoričkog kluba Andrija Delibašić kaže za Vasilija Adžića da je najveći talenat crnogorskog fudbala nakon Stevana Jovetića.


tagovi

Vasilije AdžićBudućnost PodgoricaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara