Aleksandar Dragović (MN Press)
Aleksandar Dragović (MN Press)

Preokret u Dragovićevom slučaju, Olimpijakos sad najozbiljniji

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 14:23

Sve je dalje od povratka u Austriju

Kada je rešio da po isteku ugovora napusti Crvenu zvezdu, Aleksandar Dragović je imao plan da karijeru nastavi u još jednom voljenom klubu. Onom u kojem je ponikao. Nikada nije krio da su Austrija iz Beča i Crvena zvezda klubovi koje voli i želeo je da na kraju ispoštuje oba. Međutim, ti planovi su sve dalje od realizacije...

Iz Grčke stižu vesti da je Olimpijakos ozbiljno zagrizao za Dragovića i da je već stupio u kotnakt sa njim. Pregovori u u toku. Povratak u Austriju se iskomplikovao jer klub iz Beča očigledno nije sposoban da finansijski isprati Dragovićev povratak. Iako je on u Zvezdinom slučaju pokazao da mu finansije nisu prioritet jer je odbijao i duplo bolje ponude, očigledno da je situacija u Austriji dosta lošija. Svedoči o tome i izjava sportskog direktora Jirgena Vernera.

Izabrane vesti

„To je delikatna situacija. Imali smo razgovore sa Dragom, ali naravno da on ima i druge ponude. Kao što znate, mi ne spadamo u one sa dubokim džepovima, ali ta priča i dalje nije propala. Videćemo“, rekao je Verner.

Dok Austrija oteže i kalkuliše kako da vrati svoje dete, Olimpijakos je spreman da ekspresno reaguje. Novac svakako nije problem za Grke jer mogu da priušte igrača Dragovićevog rejtinga. Zainteresovali su se još u januaru, a u poslednjih 24 časa su intenzivirani kontakti sa igračem i njegovim zastupnicima pa bi epilog ubrzo trebalo da bude poznat.

Druga Olimpijakosova meta za pojačnje na poziciji štopera je Brazilac sa srpskim pasošem Lijanko. On je prošlu szeonu proveo na pozajmici iz Sautemptona u katarskoj Al Garafi, a trenutno ima i gomilu ponuda iz domovine gde bi ga rado u svoijim redovima videli Atletiko Mineiro, Botafogo i Vasko da Gama.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Aleksandar DragovićLijanko VojnovićOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara