Komentari na vest

Preokret: Stefan Mitrović ide u Gent

Б

Блок

pre 3 meseca

Баш бих готовио њега и Бабића да видим у Звезди.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Ne zna se ko je gori..
н

нс бој

pre 3 meseca

Ако сам добро испратио Гент је за два играча узео од Лиона 30 милиона еура.
N

Nimbus2000

pre 3 meseca

Druze ti koji pises o Darku Lazovicu i povratku njegovom ako se dobro secam taj je momak trazio od kluba zvezde neku platu zaostalu da mu plate da ima da napravi svadbu,oni ga ispalili.
a

a koga nisu ispalilo

pre 3 meseca

naveo sam primer.ti ocekujes u ovoj drzavi da nesto funkcionise..gde se bogate samo politiciri ..kontr biznismeni i poluskolovani..ako imas morala kazu idi u crkvu..od 2000 godine ..ajde pocevsi od 95 je unisteno sve sto je moglo..uskoro ce bg pasaluk..ovde zivi dobro samo onaj ko nema veze sa Srbijom..pa pogledaj upravu i sponzore zvezde i partizana..vojvodine..pa ne bi ih jovo kapicic ni na goli otok primio..
C

Cfr

pre 3 meseca

Da ode u vecite? Da ga ovde postrojavaju, samaraju razni dripci kojima je posao da budu "navijaci"? Da igra u Ivanjici i Lucanima pred 200 ljudi? Pa momci nije on lud.
B

Burek

pre 3 meseca

Bukvalno je mogao neko od večitih da ga dovede, bio bi za naše uslove pun pogodak, naročito Partizanu koji kuburi sa štoperima. Nije sve ni u godinama, da se razumemo
A

Aco CZ

pre 3 meseca

Navijac je Zvezde i to do koske. Drugo, vrv mu ne treba pred kraj karijere da ide po nasem blatu i da ga ovde navijaci omalovazavaju i prozivaju. Napravio je odličnu karijeru, zaradio, iako se poprilično mucio u pocetku dok nije stigao do Metalca. Meni ostaje upamćen po hvatanju one pogrdne zastave. Veliki pozdrav za Stefana!
e

e moj terzicu

pre 3 meseca

njega smo trebali da dovedemo kao zamenu za dragovica..ostajemo bez glavnog stopera na leto, zamena ni na vidiku na vrlo osetljivoj poziciji u timu
m

ma koji ozbiljan igrac

pre 3 meseca

hoce da igra u srbiji..pa lazovic je placen duplo manje nego hvan itd u zvezdi pa nece da se vrati