Komentari na vest

Preokret: Nije odbijeno Sportsko društvo Partizan, nego pokušaj FK da izađe iz njega

Partizanovac_ceo_zivot

pre preko 1 godinu

Tumba direktor a Savo treba sportski direktor da bude...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Javio se Đura Frizura !!! "Vidi, ozbiljni ljudi mi kažu da je dug na današnji dan 98.000.000 evra. Onaj Vučelić bi sam otišao, ali i njega i Vazuru čuva Žarko Zečević! On stoji iza njih!"
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

E bre stipsare. Pa cak ni taksu da uplate koliko treba, nego se stisli za 1600 dinara.
B

Bojkot

pre preko 1 godinu

Sto se vi sa druge strane kidate toliko oko ovoga,mi smo ove gotovo isterali a vi vidite sta cete sa ovim vasim!
o

ok

pre preko 1 godinu

Srpski fudbal dosao do dna kad su se ovi udruzili i postavili Bajdena za predsednika saveza. Rezultat se odmah video na derbiju. Dogovor kucu cuva. U takvom savezu moze Ostoja da radi sta hoce. Uzgred covek nije niko u vladajucoj stranci. U pravu su ljudi. Rukovodstvo kluba bira skupstina a ne postavlja Ostoja limar.
x

xyzet

pre preko 1 godinu

Ne znam kako to stoji s pravne strane, ali se nadam da ne može biti. U slučaju da tandem VV uspe u nameri da odvoji FKP od JSD oni praktično postaju vlasnici takvog Partizana. Naravno da neće biti upisani u registar, ali faktički će biti tako. Namestili su pravne akte u klubu gde su odgovorni samo skupštini, koja jedina može da ih smeni, a ona sastavljena od njihovih poslušnika. Da ponovim, u lošem scenarijumu Partizan de fakto postaje privatni klub tandema VV. Mogu sa njim da rade šta ih je volja, a mi partizanovci možemo da sebi napravimo vlastiti klub, pa da teramo iz njega koga hoćemo. Ovu dvojicu izgleda nećemo moći. Proćićemo kao i zvezdaši onomad kad se na njih istresao Čović, samo, pod njim zvezda leti, pa njima milo dok traje.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

@maestro Ti mora da si član Skupštine Partizana, a možda se iza tvog nika krije lično Vazura ili Vučela?! Dobro poznaješ Statut kluba i prilike u klubu, to pozdravljam, ali namere su ti loše...Podsmevaš se i nipodaštavaš one koji žele neke promene i koji žele spasiti klub iz bede u koju ga je VV tandem uvukao...Jadno!
s

scarecrow

pre preko 1 godinu

Вазура мазнуо 1600 динара, морао да купи томпус
m

maestro

pre preko 1 godinu

Babovic, Rasim, Tumbakovic... hahahaha pa taj novi klub nece prvi biti ni u najnizem rangu ...
B

Bolje prvi u selu..

pre preko 1 godinu

Barem bi negdje bili prvi,četvrti ili peti u Srbiji je baš sramota za Partizan.Zvezda je u najgore vrijeme bila uvijek druga.
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

Znaci VV ako popune uplatnicu kako treba uspece da privatizuju klub, odnosno da Ostoja ne moze da se pita nista.
m

maestro

pre preko 1 godinu

Stvar jasna... potreban je kvorum da se zakaze vanredna sednica, onda predlog da se smeni uprava a onda glasanje pa ako ima vecina onda se menja uprava ako ne onda VV ostaju sve ostalo je nezakonito...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa ne umeju ni uplatnicu da popune.
m

maestro

pre preko 1 godinu

Propisi kazu: Novi klub takmicenje pocinje iz najnizeg ranga,..znaci: novo rukovodstvo, novi igraci, trener i td...nula pobeda, nula poraza, nula neresenih i nula titula .pravila vazi za sve a zna se i kako se menja uprava a ne kako Tumbakovic radi
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Koji je klub nov?!Mogu li Vazura i Vucele da donose odluke kad im je uvedena privremena uprava?!
m

maestro

pre preko 1 godinu

Privremena uprava na silu...to ne mize tako .postoji skupstina gde se donose odluke ... Tumbakovic nema vecinu ovo je bruka i sramota