NAJAVA DANA (subota, 28. mart): Belorusi su udarni, ali ni prijateljske utakmice ne treba zanemariti

Vreme čitanja: 4min | sub. 28.03.20. | 07:45

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

SLUCK – DINAMO BREST, 11.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Domaćin je krenuo dobro. Savladao je Slaviju Mozir u prvom kolu sa 3:1, ali pred njim je sada puno ozbiljniji protivnik. Iako je u svom prvom ovosezonskom duelu igrao nerešeno sa Smolevičijem (1:1), Dinamo je napadačka sila koja je prošle sezone postigla 70 golova na 28 mečeva. Takođe, od ovog protivnika aktuelni šampion nije gubio na šest prethodnih odmeravanja (pet pobeda i remi).

Izabrane vesti

SLAVIJA MOZIR – BATE BORISOV, 13.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Obe ekipe počele su loše. Slavija je poražena od ekipe Slucka na gostovanju (3:1), dok je BATE istim rezultatom takođe na gostovanju neočekivano izgubio od Energetika. Slavija je prošlu sezonu završila na osmom mestu, dok je BATE bio na vicešampionskoj poziciji iza Dinama. Neporažen je na pet poslednjih odmeravanja sa Slavijom, a na pet od prethodnih sedam viđeno je najmanje tri gola.

MINSK – DINAMO MINSK, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Minsk je prošlu sezonu završio na desetom mestu, dok je njegov gradski rival bio četvrti. Ovu je Minsk započeo pobedom na gostovanju protiv Belšine sa 3:1. Dinamo je s druge strane pred svojom publikom poražen od Ruh Bresta inače novajlije u ligi (0:1). Ipak, Minsk nije dobio nijedan duel protiv Dinama na svom terenu još od 2007, a pored toga gradskog rivala nije pobedio nijednom od 2011.

GORODEJA – ŠAHTJOR SOLIGORSK, 17.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Domaćin je bio sedmi prošle sezone, a gost treći. I jedni i drugi ovu su započeli porazima. Gorodeja je minimalnim rezultatom poražena od Vitebska na gostovanju, dok je Šahtjor pred svojom publikom istim rezultatom izgubio od Torpeda. Šahtjor je nešto uigraniji s obzirom da je nedavno igrao u Kupu i Superkupu Belorusije, takođe tradicija je u potpunosti na njegovoj strani. Od 2014. nijednom nije izgubio od Gorodeje.

REAL MADRIZ – DEPORTIVO OKOTAL, 23.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Real je uspeo da prekine niz od šest utakmica bez pobede pošto je u prošlom kolu savladao Jalapu minimalnim rezultatom. Deportivo je vezao dva poraza i dve ekipe sada deli samo bod na osmom, odnosno devetom mestu tabele. Njihov susret u februaru Real je kao gost dobio minimalnim rezultatom, a tri odigrana pre toga završena su nerešenim rezultatom.

MANAGVA – DIRIANGEN, 01.00
(Fudbal, Nilaragva 1)

Vrlo ozbiljna bitka čeka nas u derbiju Klausure. Ko je bolji, videće se u 12. kolu, uz šta valja znati da Diriangen ima najbolju odbranu u takmičenju. Primili su gosti do sada svega četiri gola, a Managva ih je dala 20. Napetost je neminovna, a Diriangen u dbrom raspoloženju pošto je istog rivala savladao u februaru sa 2:0. Istina, tada je ovaj klub bio u svojstvu domaćina, pa valja uzeti u obzir da na njihovim utakmicama po pravilu loše prolaze gostujuće ekipe.

ESKILSMINE – ENGELHOLM, 12.00
(Fudbal, prijateljska utakica)

Jako loše ide Eskilsminu u poslednje vreme. Tretirajmo ga kao trećeligaša radi poređenja sa prijatedljskim rivalom. Naime, za njih poraz ide za porazom, pa susret sa načelno lošijim Engelholmom treba da bude poligon provere da li je makar nešto krenulo u boljem pravcu. Inače, Engelholm je klub dostojan reputacije četvrtog ranga fudbala u Švedskoj. Iz tog zaloga Eskilsumin ovde stvarno ne bi smeo da zabrlja.

SIRIANSKA BOTKIRKA – IF-IFK STOKSUND, 13.00
(Fudbal, prijateljska utakica)

Sirianska solidno. Pred kraj prošle takmičarske sezone ušla je u ritam, a pred ovu utakmicu vrlo efikasno, sa čak šest datih golova rešila je u svoju korist pređašnji prijateljski susret. Stoksund je takođe prijateljski poražen od Karlbegsa, a kraj prošle takmičarske sezone bio im je očajan. Ranije stečeni bodovi sačuvali sui m kožu, odnosno sprečili ispadanje iz lige. Oba tima su jako efikasna, pa treba očekivati golove, odnosno otvorenu utakmicu.

DIZEL – FAITON, 09.30
(Košarka, Tadžikistan
)

Pravi derbi drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u šampionatu ne može biti dosatan. Istina, vodeći Dušanbe im je debelo odmaglio s maksimalom od 16 dobijenih mečeva, ali ne mari. Dizel je dobio poslednji zajednički susret u februaru sa 76:55, a Faiton novembarski sa 67:71. Jasno, sve vuče ka razmišljanju o tipovanju na broj postignutih pena, jer prognoza ishoda naom meču traži duboku analizu oba rivala koja su gotovo jednako kvalitetna.

GOMEL – KRONON, 17.00
(Rukomet, Belorusija 1)

Derbi najgorih beloruskih timova odlučuje ko će biti apsolutni rekorder očaja. Gomel je do sada izgubio 19 utakmica, a Kronon 17. Cifre malo govore ako ne kažemo das u i jedni i drugi vezali po pet poraza. Kronon je u februaru bio bolji sa 37:31. Pre toga slavio je Gomel kao domaćin i sve tako redom, četiri puta na smenu u 2019. godini uvek na jedninicu, odnosno na tim koji je u tom momentu bio domaćin.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara