Ivanić: Otkako dadoh gol - fudbala nema

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 15:56

Šali se na svoj račun Zvezdi vezista...

Prvotimac Crvene zvezde Mirko Ivanić vreme provodi u karantinu, u toplini svoga doma. Uz redovno treniranje, vreme posvećuje porodici i apeluje na sve građane da se odgovorno ponašaju, slušaju savete lekara i energiju troše na korisne stvari.
"Generalno, svi su dovoljno upućeni u rad u našem klubu. Mi smo redovno na vezi, počev od igrača, stručnog štaba do uprave. Imamo naš program po kom treniramo svakog dana u kućnim uslovima. Naravno, to ne može da se poredi sa treninzima koje smo imali svi zajedno na terenu, ali u ovom trenutku, po mom mišljenju, svima je najmanje do fudbala. Molimo se svi da bude što manje žrtava i da se ova situacija što pre završi na najbolji način. Trenutno ima mnogo važnijih stvari od fudbala, a to su životi svih nas", počeo je Ivanić.

Iskusni vezista otkrio je i kako provodi slobodno vreme, kao i da je zabava lek za dosadu...
"Mislim da svako može da trenira kod kuće, naročito ako se napravi dovoljno dobar, zanimljiv fizički rad, u skladu sa mogućnostima. Posavetovao bih ljude da, pre svega, ostanu mirni, da ne paniče, moraju da shvate ovu situaciju. Razum mora doći do izražaja kako bismo svi izašli jači iz ovoga. Treba se, naravno, posvetiti sebi i svojoj porodici kada već to uslovi dopuštaju. Kakav god hobi imali treba iskoristiti ovo vreme i uživati".

Izabrane vesti

Ivanić napominje da ključ ostati pozitivan.
"Možemo dosta toga dobrog izvući iz cele ove teške situacije. Možemo da je preusmerimo na neke druge, korisnije stvari, a ne da kukamo i da čekamo kada ćemo se vratiti svojim obavezama. Naravno da će sve ovo promeniti dosta toga. Jedino što mi možemo da uradimo jeste da budemo odgovorni i da slušamo pametnije od nas".

Zvezdina "osmica" je optimista i veruje da će se uskoro vratiti na teren, a kao strelac poslednjeg gola protiv Napretka pred prekid prvenstva šali se na svoj račun..
"Kažem sebi, kako sam dao gol - fudbala nema. Sve je lakše kada se malo našalimo i zabavimo. Svakako, jedva čekam da se vratim treninzima i utakmcama. Mislim da ćemo posle ovoga imati još veću želju i motivaciju da budemo jači i bolji. Kada se sve ovo završi... Nismo jedini u ovakvoj situaciji, krećemo od nule, nema izgovora. Ovo je nova situacija za sve nas, ali ja sam optimista i mislim da ćemo se vrlo brzo vratiti u formu", završio je Mirko Ivanić.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara