Komentari na vest

Premijer liga je (još) preveliki zalogaj: Njukasl poslao Pivaša u Holandiju na kaljenje

M

Monteroo

pre 17 dana

To su razliciti svetovi....oni kad udju ko nedeljkovic u PL utakmicu oni ne znaju gde su...igras protiv masina...talentovani iskusni brzi ....emeri stavio omladinca posle arsenala iako je kes povredjen..ovaj mali da pegla holandiju tri godine pa da proba nesto.... Bob je razvalio zvezdu,pa sedio na klupi godinu dana,pa najbolji na pripremama i sad ce pep da razmisli kuda s njim.
V

Viki Miljković

pre 17 dana

Dođe prošle godine Siti i sa rezervama i decom oduči Zvezdu od fudbala. A mi se i dalje zanosimo da naši igrači mogu instant da zaigraju u Premijer ligi. Treba da se ide u neku Holandiju, Švedsku, Dansku, Austriju, Portugaliju, a ne odmah top5 liga. Ok, Nedeljković izgleda da zbog brzine može biti izuzetak, ali na dugom je to štapu.
l

lzzzr

pre 17 dana

Gde moze Nedeljkovic vidis da stavio Emery nekog iz omladinske skole od 20god pre njega pa ga ubacio zadnjih 10min, ocigledno mu jos uvek ne veruje a mi se zanosimo
M

Millllllan136

pre 17 dana

Malo se vise radi o tome da igraju....znaju oni sto ih ceka..dje idu...ali ne....bitno je da se pare uzmu.. Sad je i viljem ok???naravno da jeste....i tamo ces vjerovatno dokazati da si jos uvijek zelen...bar za sad...pozzz i srecno.
N

News

pre 17 dana

Jos jedan menadzerski igrac koji se reklamira preko medija
V

Veljko9

pre 17 dana

Igrao je samo Prvu ligu Srbije, ovo je odlican iskorak, Milan Majstorovic, Jan Carlo Simic i on veliki potencijali na poziciji stopera.
N

News

pre 17 dana

Ne mozes da uporedis Simica I Majstorovica sa Pivasem koji je menadzerska kombinacija. Nesto slicno je I Atletiko uradio sa Sap9njicem
G

GostLazar

pre 17 dana

Mnogo mi je zao i Matije Milovanovica, decko je bio kapiten omladinaca Ajaxa, igrao za omladince Srbije i dozivi povredu, odsustvuje sa terena bas dugo i prodao ga je Ajax. Inace bio je planiran sa 18 u prvu ekipu Ajaxa. Sad je u Herevenu, ali ni tu ne dobija sansu, tako da steta, jer smo mogli imati jos jednog mladog i dobrog igraca. Nadam se da ce uspeti da se izbori, tek su mu 19/20.
V

Veljko9

pre 17 dana

Slazem se, bio je na pripremama sa prvim timom Ajaksa prosle godine i zapocinjao utakmice i opet se povredi, evo i sada nema ga ni u konkurenciji u ovom novom timu a moze da igra i stopera, levog beka i zadnjeg veznog