Komentari na vest

Prelazni rok u Užicu bio buran, došlo vreme da se pokažu Slobodina pojačanja

P

Pazi

pre 3 dana

Bilo bi dobro da igraju SL. Imaju solidnu infrastrukturu za razliku od nekih u SL koji ni nemaju stadion tj. imaju ali u stanju raspadanja. Trenutno drže fenjer ali nadam se da će da se izvuku, ima vremena tek je početak.
d

dejanera

pre 3 dana

Ako zasluze neka igraju. Infrastrukturu nemaju nikakvu, odnosno imaju stadion koji nije njihov (gradski je!) koji oni koriste kao sto koriste i prostorije na tom stadionu a da nikome nista ne placaju. Nemaju pomocne terene za treninge pa koriste stadion u Krcagovu (samo brdo deli ta dva) a da bi dosli do njega svim silama su se potrudili da pogase skoro sve klubove u Uzicu! Tek sada, posle 6-7 sezona osnovana je opstinska liga. I na kraju ima jedan veliki strucnjak (koji nema dana na nekoj rukovodecoj funkciji u fudbalu) i koji je hteo da sedne u fotelju predsednika FSS a iz Uzica je! Eno mu Sloboda! Nek sedne u upravu Slobode, nek napravi rezultate, nek dovede sponzore, nek udje u Superligu, nek osposobi marketing.....i kad sve to uspe, i dokaze da zna kako da vodi jedan klub iz prve lige a onda i superlige, ja cu prvi da budem da sedne i u tu fotelju koju je nanisanio! A da se uci na FSS, Zvezdi, Partizanu, Vojvodini.....nek zaboravi pa ma koliko ja licno verujem da su mu namere postene! I meni je bio san da budem pilot, stvarno bih se potrudio da provozam avion kako treba ali stvarno mislim da bi samo neka budala mogla da mi dozvoli da taj avion i provozam iako i ja, kao i Vidic u FSS, imam sve casne namere!
S

Sasa48

pre 3 dana

sloboda mora u superligu
G

Gost423

pre 3 dana

U zonu ce
A

Adrian Mutu

pre 3 dana

Sloboda je stvarno klub sa dušom dok nisam otišao na neke njihove utakmice nisam to znao imaju punu zapadnu tribinu sa bilo kim da igraju i na jugu sa skupe njihovi fajtersi nema ih previše ali opet ima ceo stadion zna svakog igrača svaka šansa se burno prati igrači se burno pozdravljaju jako lep ambijent vikend popodneva u užicu a kad je bitno organizovano idu na gostovanja i često budu brojni šteta što je užice siromašan grad i nema ko da finansira klub zaslužuje mnogo više
P

Pantic

pre 3 dana

To je Sevojno.Sloboda je ugasena.
u

uzicanin

pre 2 dana

Gotova je GFK SLOBODA ,jedino vrede ovi momci iz FF navijacke grupe a sve ostalo je tuga i sramota!
P

PogleKolkoDrva

pre 3 dana

Slazem se, Sloboda i Smederevo u PLS a u super Ligi Napredak ima najlepsi stadion
S

Sloboda

pre 3 dana

Ima jako lep stadion i prava je šteta da ne igra super ligu,a ne neki Odžaci i slično
u

uzicanin

pre 2 dana

Pa druze ne igraju stadioni vec igraci i uprava koja pravi tim.Nazalost kod nas se pitaju koje kakvi Nešovici javni tuzioci,Kafedzije ciji je sin kapiten i 0 od igraca,pa Krsto Janjusević ,pa koje kakvi voditelji UE podkasta.Ponavljam samo su vredni ovi momci FF a sve ostalo je bruka.