Preko Zebri se ne prelazi

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 09:37

Duizburg ne briljira u gostima ove sezone, ali teško da će Unterhahing to uspeti da iskoristi (14.00)

Domaći teren nije tako značajan faktor u nemačkoj trećoj ligi. Nijedan od 20 klubova nije neporažen pred svojim navijačima, a samo jedan tim primio je manje od 10 golova na uvodnih devet mečeva kao domaćin. Unterhahing je, ipak, nešto „posebno“. Ekipa Klausa Šroma nalazi se u vrhu tabele bez obzira na činjenicu da skoro tri meseca nije dobila nikoga na svom Alpenbauer stadionu.

Unterhahingu ove nedelje dolazi lider Duizburg i taj okršaj predstavlja derbi meč 19. runde.

Izabrane vesti

Zebre imaju najbolji napad u ligi (38 golova), međutim u gostima i te kako umeju da zabrljaju. Već četiri poraza najbolje govore o tome. Ni jedni ni drugi nisu u sjajnoj formi, zbog čega neće biti lako predvideti konačan ishod. Ako bismo nekome morali da damo prednost neka to bude Duizburg, pre svega zbog dvojice iskusnih bundesligaških igrača koje imaju u svojim redovima – Morica Štopelkampa i Marvina Kompera.

Unterhahing i Duizburg nisu se sastajali skoro punih pet godina, a između 2005. i 2015. Zebre su ostvarile samo jednu pobedu u međusobnim okršajima.

Duizburg je tri od poslednje četiri utakmice u gostima odigrao u rasponu 0-2. Dve prethodne utakmice Unterhahinga pred domaćim navijačima superefikasne – 3:4 i 2:3.

Deluje da su golovi najbolji izbor, recimo 2-3. Remi ipak pre keca ili dvojke.

Foto: Printscreen


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara