Pregovori Rome i Juventusa za Ruganija na pauzi

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 19:44

U Rimu još ne znaju šta da rade...

Danijele Rugani će ipak morati da sačeka još malo, verovatno do poslednjeg dana prelaznog roka kako bi saznao da li će ove sezone nositi dres Juventusa ili Rome. Možda bude to uradio sa oba kluba, ali da bi se to desilo Vučica i Dama moraju da postignu dogovor u pregovorima koji nisu nimalo jednostavni.

Naime, razgovori su u ovom trenutku na pauzi. Razlog za to je jednostavan – u Romi žele da razrade strategiju i među sobom dogovore da li žele da kupe Ruganija i po kojim uslovima.

Izabrane vesti

ROMA OSVAJA SERIJU A - KVOTA 40,0

Juventus od Rome traži da uz jednogodišnju pozajmicu bude uključena klauzula obaveznog otkupa italijanskog štopera za sumu od 24.000.000 evra. Ali, to nije sve. Dama od Vučice zahteva i ugovore dvojice mladih fudbalera. Prvi je 18-godišnji Alesio Rikardi, koga mnogi vide kao legitimnog naslednika Danijelea De Rosija, dok je drugi 20-godišnji slovenački napadač Žan Celar. U Romi veruju da su Juventusovi zahtevi preterani i da bi mogli da prođu mnogo bolje. Ali, pitanje je da li Bjankoneri žele da menjaju uslove pregovora?

Ruganijeva klupska situacija trenutno je jako zamršena i komplikovana. On je u poslednjih nekoliko meseci dva puta produžavao ugovor s Juventusom, a nije tajna i da je nezadovoljan svojim statusom pošto ga je Maks Alegri sporadično koristio, a Maurisio Sari izgleda nema preteranu nameru da ga zadrži...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara