Predsednik Monpeljea: Škuletić može da ide na pozajmicu ili da ga prodamo

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.12.19. | 16:51

Izvesno je da će promeniti klub ove zime

Pisali smo već da će Petar Škuletić gotovo sigurno napustiti Monpelje ove zime. Pominjalo se da bi mogao da ode iz kluba bez obeštećenja, a sada se o svemu oglasio i predsednik kluba Luj Nikolan. I istakao je da se u Monpeljeu ne računa na Škuletića.

On je na sve to dodao da Monpelje ima dogovor u načelu sa napadačem koji treba da stigne u ovaj klub, a sve bi trebalo da bude gotovo naredne sedmice.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Škuletić i Matijas Suarez su na izlaznim vratima.
"Cilj je da to bude ili pozajmica ili transfer. Tako da mogu da igraju na nekom drugom mestu. Jer, ovo sada ne funkcioniše", rekao je Nikolan, a prenosi RMC.

Škuletića ugovor sa Monpeljeom veće do sledećeg leta. Do sada se grčki AEK pominjao kao moguća destinacija Škuletića. Atinski žuto-crni su već u dva navrata ranije jurili srpskog napadača i pregovarali sa njim, ali tada nije došlo do dogovora.

Prošle sezone je uglavnom bio džoker sa klupe i dobio je priliku da zaigra na 28 prvenstvcenih mečeva i dva u kup takmičenjima. Sakupio je 670 minuta na terenu i postigao jedan gol. Međutim, ove sezone trener Den Zakarijan ne računa njega i do sada je igrao na samo pet mečeva, sakupivši ukupno 101 minut na terenu.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara