Komentari na vest

Predosetio Bajerovu tripletu i uplatio 32,87 evra - potencijalni dobitak skoro 100.000!

3

3-0

pre 2 meseca

Moša
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Kup će osvojiti lagano, dok za LE i nisam baš siguran, Atalanta je ozbiljna ekipa, šanse su 50:50. U svakom slučaju ako prodje prvu narednu utakmicu, može da brani tiket. On je ustvari već sada je uzeo dobre pare jer može da brani obe utakmice, prvo jednu pa ako mu prodje onda i drugu, samo ako ima dosta keša da to isprati. U svakom slučaju može da se iskombinuje da uzme lepe pare, jer je ono najteže prošao, osvojili ligu i u oba ostala finala igraju.
P

Pre

pre 2 meseca

Će izgubiti kup, nego LE. Atalanta je luzerska ekipa, što se i sad u finalu kupa pokazalo. Igraju lepo, ali kad treba osvojiti trofej, noge im se odseku.
F

Forever Young

pre 2 meseca

@Don Vito. Sa ovim dokle je sada dogurao na tiketu, on je završio 80 posto posla. Pare su tu najveći problem, da li će imati para da brani, a može da brani što ti kažeš obe utakmice i da bude par stotina hiljada evra u plusu, samo ako ima lovu da to isprati. A verovatno da nema, bar u toj količini koliko bi trebao da ima, da bi zaradio ozbiljne pare . Bilo bi šteta da od svih tih para koje čeka, da ne uzme bar 200-300 hiljada evra, kada je već dotle dogurao sa tiketom.
B

Beclija

pre 2 meseca

Odigram tiket 10 parova pre dosta godina bile neke kvalifikacije za SP ili EP nesto sam nalupo +4 svaki tim daje gol, ne znam sta sve , dobitak oko 40.000 eura znam igra Austrija vs Engleska igro 2 , 15 min pre kraja Austrija gubi 1:2 , ostali parovi dosli ja u oblacima, i neko uputi udarac ka golu engleza onako ocajnicki, neki karambol i udje na kraju 2:2 dobio sam NISTA, nisam znao da mozes braniti tiket i te fore, nisam neki kladionicar cisto sa ortakom bio do kladionice i odigro. RAZOCARENJE koje ne mogu opisati, ali eto to je neko moje iskustvo. Ovom liku svaka cast i svu srecu zelim da mu tiket dodje.
S

Srbija 1999

pre 2 meseca

Daj Boze da dobijes majstore, svaka cast na veri !
A

Aranđel

pre 2 meseca

Kladilac ???
G

Gost99

pre 2 meseca

Nemac, uplacen tiket na Tipico
@

@mozzart

pre 2 meseca

E kako ste ga sad izmalerisali 😅
F

Fer1

pre 2 meseca

Cash out odmah ili da brani finale LE sa bar 10K na Atalantu,pa ako to prodje cash out pred finale kupa ce mu biti bar 70 000,ako ne prodje dobar je 15K.
И

И

pre 2 meseca

Hahahah ako je ovo istina skidam kapu majstore, klasičan navijački tiket. Medjutim ako nude "keš aut" negde oko 40K evra, a trebali bi dati toliko jer je Leverkuzen veliki favorit barem u kupu, uzeo bih na njegovom mestu i uživao u finalima.
g

gg84

pre 2 meseca

Nikako ne uzimati, legende se ovako stvaraju, videces da ce pogoditi bez branjenja. Kad god sam branio vece iznose, doslo je bez potrebe za branjenjem
И

И

pre 2 meseca

Tako se stvaraju legende kad dodje, ali i samoubice u depresiji kad ne dodje 😃 100K evra su i u Nemačkoj velike pare za običnog čoveka koji treba 10 godina da živi kao pacov da bi uštedeo toliko. Taj nivo stresa da ne uzmeš cash out i da drhtiš te dve utakmice ne bih trpeo ni za milion.
b

bas za 10 godina tesko

pre 2 meseca

radim u Svabiji i ne isplati se ziveti kao pacov...500 e mesecno na stranu je ok i ne trpi se...1000 vec jedino ko ima svoju nekretninu i ne placa kiriju...Ja bih branio tiket svakako...
И

И

pre 2 meseca

Zavisi brate od plate. Živeo sam i ja sa platom od 2 000 evra preko, a kad tek dodješ i stan je skup, pa nisam mogao ni 100 evra sa strane da ostavim. Posle kad je plata porasla, kad sam postao šef i poslovodja, naravno tupanu porastu očekivanja i kupim velelepni stan od 100 kvadrata na kredit, dao sve pare za učešće, rata 2 000 evra i opet živim knap. Tek kad sam uspeo da prodam i vratim se na staro i dobijem jeftin stan iz prve ruke, osetio sam život. Sad kad supruga i ja radimo, bez problema 2 000 evra mesečno sa strane i to uz redovna putovanja, kad stan košta 500 evra, umesto nekad 2 000.
@

@N

pre 2 meseca

Da mi je videti tog, koji je radom uštedio 100 hiljada. Za deset godina, bio sam pa znam. Možda ih ima, ali to su neki baš plaćeni poslovi. Sa običnim poslovima, ne možeš ni za 30 god.
s

stan za

pre 2 meseca

dvoje sa ratom/ kirijom od 500 e sigurno nije u nekom vecem gradu... Naravno da dvoje mogu super zaraditi.pa jos ako su lekari ili slicno...ali nisam mislio na njih..vec na prosek...