Usman Dembele (Francuska) i Jozua Kimih (Nemačka)
Usman Dembele (Francuska) i Jozua Kimih (Nemačka)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Trikolori spremaju klopku za Pancere

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 11:12

Pročitajte nekoliko predloga za 15. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Hungary - Portugal
ID: 5649882

Još pre prve utakmice na EP takmičenje je završeno za beka Portugalije Žoaa Kansela, koji je na redovnom testiranju na koronu bio pozitivan. Njega će zameniti Diogo Dalot, a bez obzira na probleme gosti su favoriti na Puškaš Areni. Uostalom, od Mađara nikad dosad nisu izgubili.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 18:45
UAE - Vietnam
ID: 5649793

U pitanju je još jedan meč u kojem se vodi direktna borba za prvo mesto na tabeli. Vijetnam nema poraz i dovoljan mu je bod, ali UAE je objektivno kvalitetnija selekcija, u sjajnoj je seriji, postiže dosta golova, ima malo bolji bilans u međusobnim duelima, pa birajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 20:00
China - Syria
ID: 5649703

Ova utakmica važna je jedino reprezentaciji Kine pošto je Sirija već obezbedila prvo mesto u grupi A i plasman u narednu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Kada se većoj motivisanosti doda i dobra forma Kineza (četiri vezana trijumfa), čini nam se da kec neće izostati.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
France - Germany
ID: 5649883

Francuzi su bili jedan od glavnih favorita na prethodnom EP, na kojem su bili i domaćini, ali su u finalu poklekli pred Portugalcima. No, zato su dve godine kasnije postali prvaci sveta, pa se sada opet od njih mnogo očekuje. Nemce niko ne sme da potceni, no probali bismo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 20:00
Saudi Arabia - Uzbekistan
ID: 5649983

Saudijska Arabija ima dva boda više nego drugoplasirani Uzbekistan i želi da zadrži poziciju koja je vodi dalje. Ipak, ne očekujemo da će igrati na remi, najzad, nerešeni ishodi su najređi na njihovim međusobnim okršajima. Ukoliko nećete na keca, tipujte na malo pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 18:30
Iran - Iraq
ID: 5649535

Iranci su vezali šest pobeda što u takmičarskim, što u prijateljskim mečevima (recimo, slavili su i protiv Bosne i Hercegovine), a na poslednjoj utakmici dali su deset pogodaka Kambodži. I Irak je u dobroj seriji, no mi ipak očekujemo keca. Ukoliko sumnjate, probajte sa GG.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 18:00
Australia - Jordan
ID: 5649979

Australija je još jedna ekipa koja je završila posao u ovoj fazi, dok Jordan pokušava da se nastavka kvalifikacija domogne kao jedna od najboljih drugoplasiranih selekcija. Međutim, Sokerusi neće dati popust rivalu, to im nije u mentalitetu. Mi smo uvereni u kombinaciju 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.4)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 02:30
Confianca - Pelotas
ID: 5649673

Domaći su prvenstvo počeli pobedom u duelu sa Kruzeirom, ali su potom vezali dva poraza, istina, na strani. To je dovoljno da poljulja naše poverenje u njih, bez obzira na činjenicu da su protivnici u još goroj formi (imaju samo jedan osvojeni bod). Bolje je da ih preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara