Kreg Vajton (Harts)
Kreg Vajton (Harts)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Srca kucaju punom parom

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 10. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Clyde - Kilmarnock
ID: 5201337

Sve osim dvojke potpuno nam je nezamislivo, bez obzira na to što je Kilmarnok vezao tri poraza u Premijer ligi. No, domaćin je član takmičenja koje je dva ranga ispod, pritom je i sam nanizao tri poraza, a u subotu je primio čak pet golova od Erdrija. Ni 3+ nas ne bi iznenadilo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
East Fife - Hearts
ID: 5201332

Harts je poslednjih godina imao dosta problema, a po prekidu škotske Premijer lige zbog pandemije korona virusa završio je u drugom rangu takmičenja. Međutim, od početka nove sezone Srca sa Tajnkasla znaju samo za pobede u svim takmičenjima, te su i ovde apsolutni favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.32)
Fiksevi dana
ENGLESKA 5 | 20:00
Boreham Wood - Dag & Red
ID: 5201216

Gosti već dugo ne znaju za pobedu u međusobnim okršajima na kojima obično dolazi dosta pogodaka, zbog čega razmatramo i 3+, i GG3+. Ako želite veću kvotu opredelite se za neku od tih opcija, ali ukoliko idete na sigurniju varijantu (kao mi koji smo zentare) odaberite keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 3 | 18:00
Bastia - Sete
ID: 5201447

Kec na ovoj utakmici prilično je siguran. Domaći vode na tabeli francuske Treće lige i imaju deset bodova više nego protivnik. Istina, početkom oktobra forma im je bila promenljiva, ali su u poslednje vreme uspeli da se ustale, dok je rival jednostavno katastrofalan na strani.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
St.Johnstone - Dundee Utd.
ID: 5201339

U pitanju je jedna od najzanimljivijih utakmica ove runde škotskog Liga kupa. Prvo, oba kluba su u najjačoj ligi. Drugo, ni jedni, ni drugi ne znaju za poraze već više od mesec dana. Treće, njihov nedavni prvenstveni duel na ovom terenu završen je 0:0. No, sad biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Albion - Anan Athletic
ID: 5201333

Ove dve ekipe pre tri dana sastale su se u prvenstvu tada je Albion kao gost slavio sa 3:2, a mi očekujemo da pobedi i na svom terenu. Zanimljivo je da su tada čak četiri gola pala u poslednjih šest minuta utakmice, pa ako se ne usuđujete da gađate keca razmislite o VG 2.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.25)
Vredi probati
ENGLESKA - LDV KUP | 19:00
Crewe - Shrewsbury
ID: 5201275

Još jedna prilično interesantna utakmica. Kru i Šruzberi su članovi Lige jedan, a domaći imaju tri boda više od svog protivnika. Forma im je veoma slična, međutim, Kru je malo bolji u međusobnim okršajima, zbog čega kec ima prevagu nad drugim ishodima. Ima uslova i za 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
ENGLESKA - LDV KUP | 20:00
Rochdale - Salford City
ID: 5201171

Na prvi pogled sa ovom utakmicom LDV kupa ne bi trebalo da imate problema – domaćin je član Lige jedan, a njegov protivnik takmičenja koje je za nijansu slabije. Međutim, nije sve tako jednostavno. Naime, Ročdejl u poslednje vreme igra vrlo loše, te je izbegavanje najpametnije.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara