Žoze Murinjo (©Reuters)
Žoze Murinjo (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Poverenje za Murinja!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.24. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 13. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ferencvaros - Midtjylland
ID: 8269580

Veliki trijumf i krupan korak ka plej-ofu za Ligu šampiona napravio je Midtjiland savladavši na svom terenu Ferencvaroš - 2:0 (1:0). Od jeseni 2020. godine danski tim nije bio učesnik grupne faze Lige šampiona, ali mu se posle trijumfa značajno približio, Navaliće Mađari na njih iz sve snage, jer sada Ferencvaroš nema šta da izgubi. Mislimo da je kec u ovom slučaju vredan pokušaja.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Bodo - Jagiellonia
ID: 8269574

Norveški prvak pokazao je bolju partiju od Jagjelonije u prvom okršaju trećeg kola i zasluženo se iz Poljske vratio sa prednošću 1:0. Bode sada treba da dovrši posao. Ukoliko odigrate po principu 6+ jedan par, onda će vam se ovaj kec računati uz kvotu 1,55. To zaista nije malo, tako da nismo mogli da zaobiđemo ovaj predlog.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ludogorets - Qarabag
ID: 8269575

Karabag je na prvom meču dobro počeo, mada je prvi primio gol. Brzo je stiglo i izjednačenje, kada se vratila nada da će doći pobeda domaćina, ali je u 87. minutu usledio šok... Tiketi su prošle sedmice ovde padali kao zrele kruške, a Ludogorec je izborio kapitalnu pobedu od 1:2. Ne verujemo da će se ovde igrati otvoren fudbal, i zato stavljamo realnu igru na broj golova. Nadamo se da ih neće biti više nego na prvom susretu.


Ukupno golova

Tip: 1-3 (1.47)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Apoel Nicosia - Slovan B.
ID: 8269579

Idemo na predlog za dolazak najveće kvote na svetu, mada je računica za prolazak dalje na strani Slovana. Autogol bivšeg reprezentativca Srbije Radosava Petrovića na nešto više od pola sata pre kraja pogurao je domaćine prvog meča, koji su u nadoknadi stigli do drugog gola i sigurne prednosti za revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:30
TNS - Petrocub
ID: 8269993

Na prvom meču jedan gol razdvojio je dve ekipe, a i taj jedan pogodak došao je autogolom u 20. minutu! Moldavcima je taj rezultat izgleda odgovarao pošto su do kraja čuvali prednost i nisu previše jurili ka protivničkoj mreži. Juriće TNS taj zaostatak mahnito, i moguće dovesti stvar u egal, ali ko će ga znati, mi bi zato ovde radije zaobišli tip jedan, budući da očekujemo žestok otpor Petrokuba.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Fenerbahce - Lille
ID: 8269594

Posle prvih 90 minuta dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Lilom, Murinjo je daleko je od ostvarenja cilja pošto je doživeo šokantan poraz na severu Francuske – 2:1 (1:0). Mi ipak držimo da Fener sa njim jeste pobeđen, ali da nije poražen! Igramo na pobedu Turaka koji kadrovski mogu da iznesu ovaj meč do tipa jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:30
PAOK - Malmo
ID: 8269561

Na prvom meču je došao tip X-X, a overena je i GG4+ igra. Za POK kao domaćina je to nešto povoljnija solucija, pošto Malme mora da računa na negostoljubiv teren u Solunu. Što se nas tiče, kockice su se složile za kombinovanje uz golove. Moglo bi relativno dobro isplativo ukoliko se odlučite da uz 3+ na kraju meča kombinujete i makar jedan pogodak u prvom delu igre.


Mozzart kombinazzije

Tip: I1+&3+ (1.88)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Twente - Salzburg
ID: 8269589

Vodio je Salcburg od finiša prvog poluvremena, a onda je pred sam ulazak u nadoknadu vremena duplirao vođstvo, da bi Tvente u prvom minutu dodatnog vremena ipak smanjio minus i uveo duel u dramu. Ipak, nije je bilo. Držimo da će sada biti tvrdo, tako igramo na određen broj pogodaka u oba dela igre. Čini nam se bi ovakav tip u ovom slučaju imao dovoljno smisla.


Mozzart kombinazzije

Tip: I0-2&II0-2 (1.53)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara