Unaj Simon (Bilbao) i Karim Benzema (Real Madrid)
Unaj Simon (Bilbao) i Karim Benzema (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Pažnja, Baskijci - Real se probudio!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 15. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Bournemouth - Wycombe
ID: 5272864

I letimičan pogled na tabelu Čempionšipa daće vam odgovor na pitanje ko je apsolutni favorit: dok su domaći u njenom vrhu, rival je osvojio samo 11 bodova i nalazi se na dnu. Pritom, Bornmut je u prethodnom kolu “odvalio” ekipu Hadersfilda sa 5:0, pa očekujte i efikasan meč.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Benevento - Lazio
ID: 5272278

Konačno smo dočekali trenerski okršaj braće Inzagi. I Filipovi i Simoneovi momci izgubili su u prethodnom kolu, ali dok za Benevento, koji je gostovao Sasuolu to nije bilo iznenađenje, Lacio je prilično razočarao u Rimu protiv Verone. Gosti bi morali da se iskupe jer su jači.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.97)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Bristol City - Millwall
ID: 5272862

Bristol Siti igra promenljivo, a u prethodnom kolu izgubio je na gostovanju Roteramu, koji se nalazi daleko ispod njega na prvenstvenoj tabeli. No, ovde bi morao da bude favorit pošto Milvol ne zna za trijumf od kraja oktobra. Pritom, i tradicija njihovih duela najavljuje keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Eintr.Frankfurt - M' gladbach
ID: 5272656

 

Menhengladbahov pad niz tabelu posledica je okrenutosti ka Ligi šampiona, u kojoj je uz priličnu količinu sreće izborio osminu finala. Sada se okreće prvenstvu, a budući da Ajntraht dugo ne zna za pobedu dvojka nije nerealna, mada ne bi bilo nerazborito ni da potražite X2&GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.65)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Real Madrid - Ath.Bilbao
ID: 5273031

Posle poraza od Šahtjora u pretposlednjem kolu LŠ u Španiji se ponovo uveliko pričalo o mogućem otkazu treneru Reala Zinedinu Zidanu. No, njegovi izabranici su potom vezali tri trijumfa nad veoma nezgodnim rivalima (Sevilja, Menhengladbah i Atletiko), te kec ne dolazi u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Wolverhampton - Chelsea
ID: 5272675

Posle poraza u duelu sa Liverpulom, što nipošto nije bilo iznenađenje, Vulvsi su doživeli i neočekivani neuspeh na svom terenu u meču sa Aston Vilom. Ni Čelsi se nije proslavio u subotu jer je izgubio na gostovanju Evertonu, ali ovde je ipak u prednosti. Ima uslova i za 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Werder - Dortmund
ID: 5272664

Katastrofa protiv Štutgarta (1:5), najveća u Dortmundu od 2009. i poraza od Bajerna identičnim rezultatom uslovila je otkaz treneru Lusijanu Favru. Ali, Verder se ponovo “ukanalio”, poslednji trijumf ostvario je početkom oktobra, vezao je tri poraza, pa ipak sugerišemo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 20:00
Viitorul - Botosani
ID: 5272255

Gosti sa severoistoka u poslednjih mesec dana skloni su nerešenim ishodima, a poslednju pobedu zabeležili su još sredinom oktobra. Vitorul je takođe vezao tri ne baš sjajna rezultata (u prvenstvu i Kupu), te se ne usuđujemo da vam predložimo keca. Najbolje je da ih obiđete.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara