Ejnsli Mejtlend-Najls (Arsenal) i Kevin de Brujne (Man. Siti)
Ejnsli Mejtlend-Najls (Arsenal) i Kevin de Brujne (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Nova packa Artetinim Tobdžijama

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.20. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 22. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Arsenal - Man.City
ID: 5285875

Radi se o okršaju ekipa koje su lani osvojile FA kup (Arsenal) i Liga kup (Mančester Siti). Domaćin igra očajno u Premijer ligi i pitanje je koliko će još Mikel Arteta ostati na poziciji menadžera. Umeju i Građani ove sezone da kiksiraju, međutim, sada smo uvereni u dvojku.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:45
Sociedad - Atl.Madrid
ID: 5285690

 

Dve su konstante za duele Sosijedada i Atletika: 2-3 gola i ozbiljna dominacija Jorgandžija kod kuće. U San Sebastijanu im baš i “ne teku med mleko”, međutim, belo-plavi sve više posustaju (imaju tri utakmice više i isto toliko bodova manje od rivala), pa rizikujte s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
PSV - VVV Venlo
ID: 5285951

Glavni Ajaksov konkurent u borbi za titulu PSV dočekuje ekipu sa najporoznijom odbranom u Eredivisiji, koju je prethodnih godina redovno ispraćao iz Ajndhovena sa tri-četiri lopte u mreži. Zaključak je jasan: keca će ispratiti dosta golova, a mi ćemo se opredeliti za DP 11.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.97)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 18:30
Brentford - Newcastle
ID: 5285881

 Iako je domaćin u Čempionšipu, a njegov protivnik premijerligaš ipak bismo pokušali s kecom. Brentford je u odličnoj formi i posebno je neugodan na svom terenu, dok Svrake imaju dosta oscilacija. Ukoliko sumnjate, odigrajte 2-3, mada je kvota na Pčele vredna vaše hrabrosti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Doncaster - Shrewsbury
ID: 5285818

Neka vas ne zavaraju pozicije na tabeli – iako je Donkaster četvrti, a njegov rival u zoni ispadanja, kec nije tako siguran. Šruzberiju će ovo biti treća vezana utakmica na kojoj je gost, a na obe prethodne je slavio i to protiv trećeplasiranog Hala i drugoplasiranog Linkolna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Fiorentina
ID: 5286149

Juve je i dalje bez poraza, ali preveliki broj nerešenih rezultata drži ga na nekoliko koraka od milanskog dvojca na vrhu tabele. Fjorentina igra izuzetno loše, a čak ni promena na klupi nije uspela da razmrda ekipu. Kec ne bi smeo da izostane, možda dođe uz dosta pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Valladolid - Barcelona
ID: 5285692

Lionel Mesi u subotu protiv Valensije postigao je 643. gol za Barsu i izjednačio Peleov rekord iz Santosa, ali su Slepi miševi izvukli remi i pokvarili mu slavlje. I Valjadolid bi mogao da bude “tvrd orah”, te nam 0-2 deluje realno koliko i dvojka, koja je ipak naš predlog.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 18:30
Augsburg - RB Leipzig
ID: 5285618

Nedorečenost je epitet koji se sve češće pripisuje RB Lajpcigu. Augzburgov glavni adut je upornost, međutim, nedostaju mu kvalitet i forma da bi sprečio eliminaciju od protivnika koji mu baš ne leži. Pošto očekujemo i 2-4 pogotka, ne bi bilo loše da pokušate sa kombinacijom.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-4 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara