Kristijano Ronaldo (Juventus) i Lionel Mesi (Barselona)
Kristijano Ronaldo (Juventus) i Lionel Mesi (Barselona)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Leo sekira Kristijana

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 8. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dynamo Kyiv - Ferencvaros
ID: 5258114

Rivali u poslednje kolo ulaze sa po jednim bodom i nadom da bez obzira na to mogu da se na proleće nađu u Ligi Evrope. Njihov okršaj u Budimpešti okončan je rezultatom 2:2, pa domaćima odgovaraju i 0:0 i 1:1, ali smo mi ipak uvereni u trijumf izabranika Mirčee Lučeskua.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Za izbegavanje
ENGLESKA 6 SEVER | 20:45
Chorley - Guiseley
ID: 5257492

Rivali se nalaze na dnu tabele engleske Nacionalne lige Sever i to bi trebalo da vam bude dovoljno upozorenje da je bolje da ih izostavite sa tiketa. Istina, Čorli, koji ima bod više nego protivnik, uspeo je da veže nekoliko dobrih partija, ali gosti umeju da odigraju tvrdo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Zenit - Dortmund
ID: 5258117

Još jedna sigurica stiže iz grupe F, u kojoj su Milioneri opravdali ulogu favorita; izborili su dalji plasman, ali će ovde ići na to da osiguraju prvu poziciju i nešto lakši žreb. Zenit nije pokazao da može da im parira, tako je dvojka najizglednija. Moglo bi da je isprati 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Lazio - Club Brugge
ID: 5258115

Lacio i Klub Briž odlučuju ko će se od njih pridružiti Dortmundu u narednoj rundi takmičenja, s tim da su Rimljani u boljoj situaciji jer imaju dva boda više, a čak mogu i do prvog mesta ukoliko Nemci ne pobede Zenit. Forme su im slične, ali mi ipak očekujemo da dođe kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - Man.Utd.
ID: 5258107

Oba rivala imaju po devet bodova, koliko i PSŽ koji igra sa Bašakšehirom, pa nas očekuje izuzetno uzbudljiv meč. Crveni đavoli dobili su njihov oktobarski duel sa čak 5:0, te je psihološka prednost na strani gostiju, mada su i jedni i drugi u formi. No, naš savet ipak je 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Watford - Rotherham
ID: 5257656

Votford, koji je minulih sedmica bio sklon nerešenim rezultatima izgubio je u subotu od Kardifa kod kuće. Činjenica je da je Roteram znatno slabiji od domaćina - u prethodnih pet kola osvojio je samo jedan bod - međutim, ponekad ume da napravi “čarlamu”. Ipak, kec je realan.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Juventus
ID: 5258116

Em su u pitanju dva velikana svetskog fudbala, em se radi o direktnom okršaju dvojice najboljih fudbalera u minulih deceniju i po, Lea Mesija i Kristijana Ronalda. I Barsa i Juve su još ranije obezbedili dalji prolaz, a ovaj meč odlučuje o prvom mestu. Kec je malo izgledniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Rennes - Sevilla
ID: 5258018

Ni jednima, ni drugima ova utakmica nije mnogo bitna pošto ne mogu da promene situaciju na tabeli. Iza Rena je razočaravajuće debitantsko iskustvo u LŠ, dok Sevilja želi iskupljenje za onih 0:4 protiv Čelsija. Španci su prošli dalje, ali domaći igraju očajno, pa probajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara