Džimi Smit (Jeovil)
Džimi Smit (Jeovil)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Jeovil se ne boji "TV zvezda"

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 11:25

Pročitajte nekoliko predloga za 6. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Dumbarton - Dunfermline
ID: 5127554

Još jedna utakmica škotskog Liga kupa u kojoj je domaćin član slabijeg takmičenja nego njegov protivnik, zbog čega se dvojka nameće kao najlogičniji izbor, mada su i jedni, i drugi još u fazi priprema za početak prvenstvenih izazova. No, Danfermlajn redovno dobija ovog rivala.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 5 | 20:45
Bromley - Dover Athletic
ID: 5127500

Bromli je u prvom kolu trebalo da igra sa Meklsfildom, ali je pauzirao zato što je protivnik izbačen iz Nacionalne lige zbog nelikvidnosti. Dover je startovao pobedom nad Nots Kauntijem i ima razloga za optimizam, no na njihovim duelima obično dolaze kečevi, pa će i sada.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 5 | 20:45
Maidenhead - Kings Lynn
ID: 5127492

Gosti su vrlo mlad klub, ne samo za britanske pojmove, gde se obično priča o istoriji drugoj vek i nešto, nego objektivno - osnovani su pre jedne decenije, istina, na temeljima prethodnika iz istog mesta. Ovo im je prva sezona u Nacionalnoj ligi, te mi ovde ipak očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Morton - Queen of S.
ID: 5127495

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale krajem februara Grinok Morton je zabeležio ubedljivu pobedu kao gost (4:0), a i inače je prethodnih sezona bio za nijansu uspešniji, iako ukupno gledano rival iz Damfrisa ima malo bolji međusobni bilans. Rizikovali bismo sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
VELS 1 | 20:45
Connah's QN - Caernarfon
ID: 5128738

U pitanju je zanimljiv par, jedan od onih koje bi bilo pametno preskočiti. Konas Ki jeste lider na tabeli velškog prvenstva, sa tri boda više i utakmicom manje od protivnika, ali Karnavrn je u poslednje vreme u formi, mogao bi da namuči domaće, te nas ništa ne bi iznenadilo.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 5 | 20:45
Yeovil - Wealdstone
ID: 5127497


Takmičenje u Nacionalnoj ligi tek je počelo i ne može se pričati o nekim izrazitim favoritima, ali ovde bi prednost ipak morala da pripadne domaćima koji su u prvom kolu osvojili jedan bod, i to na strani. Inače, gosti su klub čiji se meč prvi pojavio na televiziji u Britaniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Billericay - Tonbridge
ID: 5127626


Engleski niželigaši dugo su čekali da se vrate na teren. Naravno, igrali su mečeve Kupa, ali prvenstvo, ono na šta su zapravo "baždareni" tek sada počinje - u ovom slučaju posle pauze od sedam meseci. Bilerikej je teško gubio na svom terenu, a sada verujemo u njegov trijumf.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Albion - Ayr Utd.
ID: 5127552

Albion je član Lige dva, a Ejr Junajted igra u Čempionšipu. Ni jedni, ni drugi odavno nisu imali neku zvaničnu utakmicu, međutim, domaći su u poslednje vreme bili veoma loši u prijateljskim mečevima, što je samo jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da tipujete na dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara