Rahim Sterling (Engleska) i Jan Boržil (Češka)
Rahim Sterling (Engleska) i Jan Boržil (Češka)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Iskupljenje Gordog Albiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 11:15

Pročitajte nekoliko predloga za 22. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Czech R. - England
ID: 5660891

 

Englezi su imali dosta problema protiv čvrstih Škota i čini se da nemaju pravo rešenje za ekipe kojima je više stalo da odbrane sopstveni, nego da ugroze tuđi gol. Remi bi Čehe zadržao na prvom, a Gordi Albion na drugom mestu, međutim, usudićemo se da vam predložimo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Hb Torshavn - Inter Escaldes
ID: 5660519

Sezona na Farskim Ostrvima je u punom jeku i to je ogromna prednost za najtrofejniji klub sa tog arhipelaga na severu Evrope. Pritom, HB je redovan učesnik međunarodnih takmičenja, dok su momci iz Andore prvo takvo iskustvo imali tek prošlog leta i kec u Durešu je zacrtan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Vredi probati
NORVEŠKA 2 | 18:00
Asane - Sandnes Ulf
ID: 5660610

Domaći su startovali veoma dobro, ali su u prošlom kolu izgubili od Stremena na njegovom terenu, čime su prekinuli seriju od četiri pobede. Sandnes ima po dva trijumfa, remija i poraza, te bi mogao da bude neugodan rival, međutim, mi ipak verujemo u keca (ali ne i goleadu).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
NORVEŠKA 2 | 20:00
Ham Kam - Sogndal
ID: 5660618

Ham Kam vodi na tabeli i jedina je ekipa koja još nije doživela poraz, a maksimalan učinak kvare joj remiji sa Grorudom kod kuće i Brineom na strani. Gosti su u poslednje vreme zaigrali bolje i umeju da se raspucaju, zbog čega GG3+ ne bi bilo iznenađenje, no, biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Fiksevi dana
FINSKA 2 | 17:30
TPS - E.I.F.
ID: 5660495

U pitanju je nezgodan par. EIF ima dva boda više, ali vezao je dva remija i poraz. S druge strane, TPS igra promenljivo, a bolje partije pruža u gostima, nego na svom terenu na kojem još nije pobedio. Mada domaći imaju mnogo bolji međusobni bilans, opredelite se za 0-2 gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.6)
Vredi probati
FINSKA 2 | 17:30
VPS - RoPS
ID: 5660496

Domaći su u dosadašnjem delu prvenstva doživeli samo jedan poraz, onaj u prošlom kolu od ekipe MuSa (3:0), ali prilično su skloni nerešenim rezultatima. Međutim, RoPS igra veoma loše i od sredine maja osvojio je samo jedan bod, zbog čega na ovom meču vredi probati sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
NORVEŠKA 2 | 18:00
Ranheim - Raufoss
ID: 5660613

Rivali su tako počeli sezonu da vas sigurno ne čudi naša preporuka da preskočite ovaj meč. Domaći su osvojili samo pet bodova, a za trijumf ne znaju od sredine maja. Njihovi protivnici stoje malo bolje na tabeli i u prošlom kolu dobili su Jerv, ali to nije dovoljno za dvojku.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.97)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Croatia - Scotland
ID: 5660897

Rivali u poslednje kolo Grupe D ulaze sa po jednim bodom, što nije strašno za Škote, koji su sigurno srećni zbog činjenice da su ga osvojili protiv Engleza, ali za vicešampiona sveta predstavlja učinak koji pravi dodatni pritisak. Ništa nas ne bi iznenadilo, a vi gađajte 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara