PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Golovi u Lajpcigu, kec u Barseloni, dvojke na Anortozis i Votford

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.21. | 11:46

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 16. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - Liverpool
ID: 5394483

Mnogi će reći da Lajpcig ima idealnu situaciju pred sobom da baci Liverpul na kolena, ali šampion Engleske se ne sme otpisivati, uprkos svim problememi sa kojima se suočava. Domaćin bi mogao da iskoristi "tanku" odbranu protivnika, ali će sa druge strane teško pronaći rešenje za snažnu navalu Redsa, koja će morati da napravi razliku ukoliko misli da se nađe u četvrtfinalu.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.62)
Fiksevi dana
MAROKO 1 | 19:30
Wydad Casablanca - Fus Rabat
ID: 5394322

Vidad igra dosta dobro na startu sezone, imao je samo jedan kiks u prvih pet kola i želi da nastavi poteru sa Radžom. Rabat se na otvaranju sezone pokazao kao čvrsta ekipe, ali smatramo da ovde nema šta da traži. Ne očekujte ubedlivo slavlje domaćina, ali kec ne bismo dovodili u pitanje. Vidadad je poslednji meč ove dve ekipe dobio kao gost rezultatom 2:1


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - PSG
ID: 5394485

Barselona je konačno počela da igra onako kako se od nje očekuje, a ovaj meč stiže u idealan trenutak za ekipu Ronalda Kumana da konačno pokaže da je sposobna za velika dela u ovoj sezoni. Daleko od toga da otpisujemo PSŽ u ovom dvomeču, ali Sveci su ranjivi i imaju dosta problema sa povredama. To bi domaćin mogao da iskoristi i dođe do prednosti pred revanš.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
KIPAR 1 | 18:00
Enosis P. - Anorthosis
ID: 5394612

Anortozis nakon dva vezana remija sa AEK-om i AEL-om želi da se vrati napobednički kolosek i dodatno približi vodećem trojcu pre sam početak plej-ofa. Domaćin igra nestabilno i čeka ga borba za opstanak, pa verujemo da će gosti potvrditi kvalitet na ovom meču. Poslednja dva međusobna meča Anortozis je rešio ubedljivo u svoju korist (5:1 i 4:2), pa keca možete da kombinujete i sa golovima.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 20:00
Stoke - Sheffield W.
ID: 5394595

Stouk je sebi potpuno upropasio borbu za plasman u plej-of, nema pobedu već 11 uzastopnih mečeva u svim takmičenjima, pa je jasno da je ovde kec za izbegavanje, bez obzira što što se Šefild nalazi u opasnoj zoni. Gosti su u mnogo boljoj formi i ne bi nas iznenadilo da ovde odnesu bodove.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AFRIKE | 20:00
Al Ahly Cairo - Al Merreikh
ID: 5394808

Al Ahli je pokazao veliki kvaliten na Svetskom prvenstvu za klubove, pa će sampouzdanje sa završnog turnira pokušati da iskoristi na startu tamošnje Lige šampiona. Ekipa iz Sudana igra promenljivo u poslednje vreme, dugo nije poražena u domaćem prvenstvu, ali je imala tri remija u poslednja četiri kola, pa se ne može reći da je dočekala ovaj meč u idealnom trenutku. Nismo ubeđeni u ubedljivo slavlje domaćina, ali verujemo da će na vreme otvoriti put ka pobedi.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.62)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Preston - Watford
ID: 5394586

Votford je blistao u prošlom kolu na svom terenu protiv Bristola i moraće da počne da pobeđuje na strani kako bi došđao u situaciju da se upusti u borbu za direktan plasman u Premijer ligu. Preston je ostvario važnu pobedu u prošlom kolu, ali je veliko pitanje da li ova ekipa može da igra kvalitetno u kontinuitetu. Votford je razliku u kvalitetu pokazao u prvom međusobnom meču, kada je na svom terenu slavio sa 4:1


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 2 | 21:00
Estoril - Academico V.
ID: 5394245

Estoril je mimo svih očekivanja vezao četiri utakmice bez pobede u prvenstu, pa je spao na treće mesto, iako je delovalo da bi mogao da se prošeta da povratka u najviši rang takmičenja. Akademiko je u prošlom kolu prekinuo negativan niz rezultata, ali je u ovoj utakmici veliki autsajder. Verujemo da će Estoril konačno probiti barijeru i bez problema osvojiti očekivane bodove.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara