Romelu Lukaku (Inter) i Federiko Kjeza (Juventus)
Romelu Lukaku (Inter) i Federiko Kjeza (Juventus)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Derbi Italije tvrd i bez dvojke

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 2. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti


Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Man.Utd. - Southampton
ID: 5361969

Vrlo nezgodan par. Mančester Junajted izgubio je prethodnu utakmicu na Old Trafordu, i to od tima slabijeg nego što su Sveci, iako je do tada igrao odlično. Drugo, gosti umeju da iznenade svakoga, ali su vezali poraze od Arsenala i Aston Vile. Kec je ipak realan, možda uz GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 18:30
Holstein Kiel - Darmstadt
ID: 5361749

Eliminacijom moćnog Bajerna u prehodnoj rundi Holštajn je načinio senzaciju, ali i sam sebi stvorio pritisak uoči dvoboja sa kolegom iz Cvajte Darmštatom. Ipak, rivalovi neubedljivi rezultati na strani (tri utakmice bez pobede) idu mu na ruku. Uz keca bi moglo da dođe i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
ENGLESKA - LDV KUP | 20:00
Tranmere - Peterborough
ID: 5361811

Jeste da je Piterbro član Lige jedan i da trenutno ima dobre šanse da se nađe u doigravanju za promociju u Čempionšip, ali baš zbog tih ambicija ovo takmičenje mu ne znači baš mnogo. Sa druge strane, domaći, koji nastupaju u Ligi dva, igraju odlično, pa vredi biti oprezan.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.92)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:00
Bournemouth - Sheffield W.
ID: 5361973

Bornmutova forma je u padu - nanizao je tri prvenstvena poraza, odnosno četiri kola bez pobede. Sada mu dolazi ekipa koja se grčevito bori za opstanak, ali koja je mesecima katastrofalna na strani (devet mečeva bez trijumfa, uz dva boda). Zato ćemo vam ipak predložiti keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Galatasaray - Basaksehir
ID: 5362285

Sudeći po debaklu protiv Hataja (5:1), odlazak trenera Okana Buruka koji je u petak napustio Bašakšehir pogodio je njegove doskorašnje pulene kao grom. Ni od “naoštrenog” Galatasaraja ne mogu da očekuju milost i kec je najrealniji izbor,  želite li veću kvotu gađajte 1&2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Almeria - Sevilla
ID: 5361858

Almerija brani čast Segunde i bila bi na „sedmom nebu“ kada bi iz Kupa kralja izbacila upravo rivala iz iste pokrajine, Andaluzije. Ali, Sevilja je oduvek umela sa ovim protivnikom i dvojka je najrealnija, dok bi golove trebalo obići, iako i jedni, i drugi umeju da se raspucaju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 20:45
Inter - Juventus
ID: 5362298

 

Rivali su minulog vikenda zabeležili dobre rezultate u prvenstvu, pa imaju razloga za optimizam večeras. Činjenica je da je i jednima i drugima mnogo važnije šta će uraditi u Seriji A (Juventus očekuje i nastavak LŠ), ali to ne znači opuštanje u ovom meču. Probajte KMB 1X&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2.25)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 19:00
Millwall - Norwich
ID: 5361885

Iako je u subotu odigrao samo 0:0 protiv Midlsbroa, Norič je zadržao solidnu prednost na tabeli. Od Milvola je, bez dileme, kvalitetniji, a kako Lavovi „vekovima“ nisu slavili kod kuće opredelite se za dvojku i malo pogodaka jer domaći u poslednje vreme umeju da se zatvore.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara