Navijači Šemrok Roversa
Navijači Šemrok Roversa

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Dablinci se neće nauživati

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 12:19

Pročitajte nekoliko predloga za 16. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Helsinki - Panevezis
ID: 8216333

Šta vredi Helsinkiju što su svi statistički parametri u prvoj utakmici bili na njegovoj strani kada mu je uža odbrana delovala očajno, a golman Panevežisa Emil Timbur inspirisano? Sve što bi Finci mogli da izvuku je utešna pobeda, ali teško mogu da stignu prednost od 3:0.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.22)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Pyunik - Dinamo Minsk
ID: 8216359

Neutralni teren u Mađarskoj očigledno je više prijao Pjuniku, koji je ispunio cilj da se u Jermeniju vrati neporažen (0:0). Sada je “voda na njegovoj vodenici”, ali sumnjamo da će bilo ko od rivala da preuzme preveliki rizik. Zbog toga razmotrite malo pogodaka ili 1PPX.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Lincoln RI - Hamrun
ID: 8216403

Linkoln je iskoristio rano isključenje jednog igrača Hamruna da u prvom okršaju postigne odlučujući pogodak, mada je i sam završio utakmicu sa desetoricom. Na Gibraltaru je moguć bilo koji ishod, zbog toga ih obiđite (iako su kvote izuzetno primamljive) i oslonite se na GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Shamrock - Vikingur
ID: 8216355

Šemrok Rovers nekako je “preživeo” na Islandu (0:0), ali nije nas baš ubedio u to da će biti siguran učesnik naredne runde. U Dablinu je blagi favorit, ali imajte na umu to da Vikingur nije doživeo poraz još od početka maja i zato je daleko mudrije da se ograničite na KIXVPPX.




Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.67)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:30
FCSB - Virtus SS
ID: 8216376

Rumunski prvak već je završio sav posao (7:1) i treneru Elijasu Haralambusu neće biti lako da motiviše svoje učenike da ponove sličnu partiju. No, FCSB nastoji da uhvati što bolji zalet u šampionatu i značiće mu još jedan ubedljiv trijumf, s tim da bi i rival mogao do gola.



Oba tima daju gol

Tip: gg (2.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Decic - TNS
ID: 8216336

Umesto da se posvete pojačavanju ekipe čelnicima Dečića bile su važnije najavljene promene grba i klupskih boja, pa je TNS održao lekciju Tužanima i zaista ne vidimo kako bi Velšani mogli da prokockaju stečeno (3:0). Mi bismo i ovde tipovali na Svece ili bar na KMB X2&2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Celje - Flora
ID: 8216344

Celje je protutnjalo kroz Estoniju, a fudbaleri Flore još mogu da budu i zadovoljni porazom od “samo” 5:0, s obzirom na to da je rival uputio 32 udarca na gol i promašio penal. I revanš će da se pretvori u šuterski trening Grofova, a vredi rizikovati sa kombinacijom 1-1&4+.





Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&4+ (2.2)
Za izbegavanje
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 20:45
Alloa - East Fife
ID: 8216301

Domaći fudbaleri igrali su u kvalifikacijama za plasman u Čempionšip, ali je Hamilton bio uspešniji (na kraju je i ostvario promociju). Ist Fajf je sezonu u Ligi dva okončao katastrofalno, ali je već odigrao jedan meč u LK i bio uspešniji od Grinok Mortona. Bolje ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara