Gol Nikolasa Džeksona (Čelsi)
Gol Nikolasa Džeksona (Čelsi)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Čelsijev elan donosi SP 1

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.24. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 24. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Chelsea - Barrow
ID: 8362343

Čelsi je konačno uspeo da veže nekoliko dobrih prvenstvenih partija, pa bi bio favorit i da mu rival nije ekipa iz Lige dva. Berou, istina, vodi na tabeli, međutim, razlika u kvalitetu je takva da u keca ni najmanje ne sumnjamo. Naravno, kvota na njega je mala, ali tu je SP 1.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Man.City - Watford
ID: 8362321

Još jedan par engleskog Liga kupa sa kojim ne bi trebalo da imate bilo kakvih dilema kada se radi o ishodu. Jeste da su Građani u prethodnih nedelju dana u dva navrata razočarali navijače, no, igrali su sa ekipama koje su neuporedivo jače nego što je Votford. Gađajte DP 1-1.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.75)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:00
Torino - Empoli
ID: 8361546

Torino je veoma dobro ušao u sezonu, ali ni pristalice Empolija nemaju razloga da budu nezadovoljne pošto i gosti solidno stoje na prvenstvenoj tabeli. Ovde nijedan ishod ne bi bio preveliko iznenađenje, posebno jer su remiji česti na njihovim susretima, ali očekujemo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Sevilla - Valladolid
ID: 8362380

Rivali u okršaj ulaze sa istim brojem bodova - ne baš impresivnih pet, s tim da je povratnik u elitu jedinu pobedu zabeležio na samom startu, dok je Sevilja slavila na prethodnoj utakmici koju je odigrala kao domaćin. Mi preporučujemo keca, ali ako sumnjate probajte sa 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Alaves
ID: 8362346

Dva kiksa, na gostovanjima Majorci i Las Palmasu dovela su do toga da Real zaostaje četiri boda za liderom na tabeli Barselonom. Ipak, na ovoj utakmici je apsolutni favorit, ali kvota na keca je mala. S obzirom na to kako domaći igraju ove sezone probajte, kombinaciju 1&VG2.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&vg2 (2.2)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 16:00
Lecce - Sassuolo
ID: 8361533

Neće biti lako domaćima da zabeleže pobedu na ovoj utakmici, bez obzira na to što su oni članovi Serije A, dok je protivnik u takmičenju koje je za jedan rang slabije. Iza Sasuola je ohrabrujuć start, dok je Leče sakupilo samo pet bodova. Ipak, usudićemo se da predložimo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Wigan - Stevenage
ID: 8362347

Posle šest kola i jedni i drugi imaju po sedam bodova i nalaze se u donjoj polovini tabele. Vigan je od početka godine prilično siguran na svom terenu, ali je jedan od retkih poraza doživeo od Stivenidža. No, to se zbilo u januaru i smatramo da bi domaći mogli da se “osvete”.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA 5 | 20:45
Eastleigh - Woking
ID: 8362314

Letimičan pogled na tabelu verovatno bi mogao da vas zavede jer je Istli četvrti i ima pet bodova više nego protivnik. Međutim, domaći su minulih sedmica igrali veoma promenljivo, a Voking ume da odigra prilično tvrdo na strani, zbog čega nam izbegavanje deluje kao dobra opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara