Anđelo Ogbona (Vest Hem) i Mejson Grinvud (Man. Junajted)
Anđelo Ogbona (Vest Hem) i Mejson Grinvud (Man. Junajted)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Čekićari, zbogom

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 11:58

Pročitajte nekoliko predloga za 9. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ITALIJA - KUP | 20:45
Juventus - Inter
ID: 5379290

Prednost stečena u Milanu (2:1) stavlja prvaka Italije u nešto lagodniji položaj, međutim, to ne znači da će Inter doći u Torino samo da bi otaljao posao. S druge strane, izbacivanje Nerazura značajno bi učvrstilo samopouzdanje Zebri pred nastavak LŠ, a naš savet je KMB 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 18:30
Burnley - Bournemouth
ID: 5379092

Da se ovaj par našao u FA kupu pre tri nedelje, prilično bismo se dvoumili oko konačnog ishoda jer je drugoligaš Bornmut do sredine januara igrao veoma dobro. Međutim, sada je u nestabilnoj formi, te Barnli ipak ima prednost, mada ni sam ne može da se pohvali rezultatima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 20:30
Man.Utd. - West Ham
ID: 5379094

Ukupno gledano, i jedni, i drugi mogu da budu zadovoljni dosadašnjim tokom sezone, mada su u subotu zabeležili prvenstvene remije. Tradicija je na strani Mančester Junajteda, koji je u decembru slavio u Londonu, pa iako bi gosti mogli bar do jednog gola naša preporuka je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Getafe
ID: 5379534

I Real i Barselona prilično zaostaju za drugim velikim klubom iz Madrida Atletikom i čini se da će i jedni i drugi ostati bez titule. Trener “kraljevskog kluba” Zinedin Zinad cele sezone nalazi se pod velikim pritiskom, ali ovo je utakmica koju bi domaći morali da dobiju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
TURSKA - KUP | 18:45
Fenerbahce - Basaksehir
ID: 5379569

U pitanju je utakmica četvrtfinala Kupa koja i jednima i drugima dolazi u vrlo nezgodnom trenutku. Fenerbahče je u subotu izgubio derbi sa Galatasarajem, dok je Bašakšehir nastavio seriju poraza i bolje bi mu bilo da razmišlja o opstanku nego o ovom takmičenju. Birajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
HOLANDIJA - KUP | 20:00
Excelsior - Vitesse
ID: 5379252

Vitese nema kapacitet da se bori za titulu u Eredivisiji, tako da će dodatno da se posveti Kupu koji je osvojio ne tako davne 2017. Drugoligaš Ekscelzior je u solidnoj formi, ali to samo uvećava šanse za GG3+ - dvojka je zacrtana, bez obzira na tri vezane loše partije gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.88)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Boavista - Nacional
ID: 5379447

 

Nasional se “muva” oko sredine tabele, ali ima samo četiri boda više od Boaviste koja se nalazi u opasnoj situaciji. Domaći u sledećem kolu igraju sa gradskim rivalom, velikim Portom i svesni su da na tom meču ne mogu da se nadaju bodovima, ali bi na ovom mogli da trijumfuju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Rochdale - Milton Keynes Dons
ID: 5379124

Preskočite ovaj par. Voleli bismo kada bi samo ove tri reči bile dovoljne da nas poslušate, ali svesni smo da moramo da vam nekako obrazložimo naše upozorenje. Ročdejl ima osam bodova manje nego protivnik, međutim, Donsi u poslednje vreme nikako ne mogu da se pohvale formom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.97)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara