Ignasio Fernandez (River Plejt) i Migel Merentijel (Boka Juniors)
Ignasio Fernandez (River Plejt) i Migel Merentijel (Boka Juniors)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Superklasiko “miriše” na remi

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.09.24. | 10:36

Pročitajte nekoliko predloga za 21. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 21:00
Boca Juniors - River Plate
ID: 8350875

Nekad jedni, nekad drugi, ali dugo se nije desilo da dva najveća argentinska kluba u isto vreme prolaze kroz krizu. A takav je slučaj uoči predstojećeg Superklasika koji će se u okviru 15. kola Lige profesional odigrati na Bombonjeri. Sve je realno, ali vam predlažemo KIXVPPX.



Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.63)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Liverpool - Bournemouth
ID: 8350561

Počelo je odlično, a onda su Crveni ponovo ispoljili boljku koja ih je često koštala titule - poraz od objektivno mnogo slabije ekipe, i to kod kuće. Domaći moraju da se iskupe za tu vrlo lošu partiju protiv Foresta, a po onom što su prikazali protiv Milana kec je sasvim realan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Werder - Bayern
ID: 8350496

Bajern posle dužeg vremena gleda na tabelu onako kako je navikao - sa samog vrha. Situacija će ostati nepromenjena i posle gostovanja Verderu koji je solidan, ali nedovoljno da bi zapretio Bavarcima. Dueli u Bremenu su im efikasni, pa ako vam dvojka nije dovoljna kombinujte.





Konačan ishod

Tip: 2 (1.33)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Juventus - Napoli
ID: 8350492

Remi bez pogodaka sa Romom možda se ne može smatrati kiksom, međutim, isti rezultat protiv Empolija stvorio je zabrinutost u redovima Juventusa. Napoli je u naletu, ali Zebre je osokolio trijumf nad PSV-om u Ligi šampiona (3:1), zbog čega nam GG deluje kao najbolja opcija.



Oba tima daju gol

Tip: gg (2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Norwich - Watford
ID: 8350597

Na pet od poslednjih šest duela ovih rivala padalo je puno golova, a na četiri ih je bilo na obe strane. Votford je bio nešto uspešniji u tim susretima, a bolje je počeo i ovaj šampionat. Razmišljamo da li da vam preporučimo dvojku, međutim, čini nam se da je GG3+ mudrije.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.87)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:00
Nurnberg - Hertha
ID: 8350655

Rivali u meč ulaze sa istim brojem bodova. Nirnberg je u prošlom kolu slavio, ali je imao nešto lakši posao jer je gostovao Ulmu, koji se posle više od dve decenije vratio u Cvajtu, dok je Herta izgubila od Fortune. Rizikovali bismo sa dvojkom, ali ako sumnjate tu su X2 ili GG.




Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Valencia - Girona
ID: 8350708

Valensija i Đirona nikad nisu odigrale nerešeno, a i na Mestalji i na Montiliviju imaju po dve pobede i poraza. Budući da su Slepi miševi kastastrofalno krenuli dvojka, koja sjajno plaća definitivno je vredna rizika. Ipak, ukoliko se ne usuđujete gađajte kombinaciju X2&GG.




Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 20:30
K'lautern - Hamburger
ID: 8350478

Domaći su vezali dva poraza, pa iako imaju samo tri boda manje od Hamburgera, ne usuđujemo se da vam predložimo keca. Međutim, isto važi i za dvojku pošto izabranici Štefena Baumgarta ne mogu da se pohvale izdanjima na strani. Verovatno je najpametnije da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara