Aron Van-Bisaka (Man. Junajted) i Rahim Sterling (Man. Siti)
Aron Van-Bisaka (Man. Junajted) i Rahim Sterling (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti dodatno ukopava komšije

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 12. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Dortmund - Stuttgart
ID: 5265516

Dortmund je u poslednje vreme zabeležio nekoliko malo slabijih partija. To se nije odrazilo na njegov plasman u LŠ (fazu po grupama završio je kao prvi na tabeli), ali jeste na onaj u prvenstvu. Ceh za to mogao bi da plati Štutgart jer mu poslednjih godina Milioneri ne leže.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Olympique Marseille - Monaco
ID: 5264677

 

Marselj u čudnom raspoloženju ulazi u ovaj derbi. Puleni Andrea Vilasa-Boasa su u seriji od pet prvenstvenih pobeda, ali je iza njih i očajan nastup u LŠ u kojoj su osvojili poslednje mesto u grupi sa samo tri boda. Monako ima problema na gostovanjima, ali bolje gađajte 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Za izbegavanje
NEMAČKA 1 | 15:30
M' gladbach - Hertha
ID: 5265537

 

Domaći su izborili plasman u narednu fazu Lige šampiona, ali u poslednje vreme nisu baš blistali, naprotiv, vezali su poraze od Intera i Reala i remi na gostovanju Frajburgu. Herta igra sve bolje i ima čemu da se nada ovde, te vam je najpametnije da preskočite konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Man.Utd. - Man.City
ID: 5265513

Mančester Siti u ovaj gradski derbi ulazi u mnogo boljem psihološkom stanju nego Crveni đavoli. Junajted je uzdrman eliminacijom iz Lige šampiona, nezadovoljstvom Pola Pogbe, a Ole Gunal Solšer ima i više problema sa povredama nego Pep Gvardiola. Zato se opredelite za dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 17:00
Vozdovac - Partizan
ID: 5264470

Partizan je konačno ušao u pobedničku seriju, ali je Voždovac izuzetno nezgodan na svom terenu, pa izabranicima Aleksandra Stanojevića neće biti lako da osvoje sva tri boda, iako ih smatramo favoritima. Ukoliko se dvoumite oko dvojke, opredelite se za golove na obe strane.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Cardiff - Swansea
ID: 5264397

U pitanju je okršaj velških ekipa, a znate da su lokalni derbiji obično eksplozivni i napeti, posebno na Ostrvu. Svonsi ima za nijansu bolji međusobni bilans i četiri boda više, ali Kardif je u sjajnoj formi. Domaći su vezali četiri prvenstvene pobede i ovde su blagi favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Atl.Madrid
ID: 5264583

Real je Real i nikada niko ne bi smeo da ga potceni, čak ni kada ne blista, čak ni kada je trener na udaru kritičara, kao što je sada Zinedin Zidan. Činjenica je da u Derbi Madrilenjo Atletiko ulazi sa liderske pozicije, međutim, nama ovde ipak “miriše” na keca, ali i 0-2.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 16:15
Moeskroen - Beerschot Wilrijk
ID: 5265373

Muskron i Bershot nikad nisu igrali, pa šta god da se desi urezaće se u istoriju, a trebalo bi da dođe efikasna dvojka. Razlog? Domaći su u utorak odigrali odloženi meč sa Levenom, dok se doskorašnji lider na tabeli odmarao i “punio baterije”. Pritom, gosti su i u boljoj formi.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara