Džordž Boldok (Šefild Jun.) i Rahim Sterling (Man. Siti)
Džordž Boldok (Šefild Jun.) i Rahim Sterling (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti dobija sa nulom

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.21. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 30. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Man.City - Sheffield Utd
ID: 5353504

Ovo je drugo vezano gostovanje u Mančesteru za fudbalere Šefild Junajteda i druga vezana utakmica na koju odlaze bez previše optimizma. Međutim, u sredu su, iako potpuni autsajderi, uspeli da osvoje sva tri boda. Sigurni smo da će Građani biti oprezni, a vama savetujemo SP 1.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Bayern - Hoffenheim
ID: 5353687

Bajern korača ka novoj tituli prvaka Nemačke. Bavarci imaju sedam bodova više od najbližeg pratioca RB Lajpciga i čak dvadeset od rivala u ovom kolu, Hofenhajma. Umeju domaći da kiksiraju, ali ovde ne očekujemo ništa osim keca, odnosno prelaza 1-1, što je i naša preporuka.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.63)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Arsenal - Man.Utd.
ID: 5353501

 

Jeste da je ovo derbi, a u takvim utakmicama uglavnom nema izrazitih favorita, ali prilično će nas iznenaditi ukoliko Mančester Junajted ne trijumfuje na Emiratima, iako je žestoko kiksirao u sredu, izgubivši od “prezimenjaka” iz Šefilda. Ako sumnjate u dvojku, gađajte 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Bologna - Milan
ID: 5353682

Bolonja je seriju od osam kola bez pobede prekinula protiv Verone. Međutim, četa Siniše Mihajlovića odmah zatim gostovala je Juventusu i izgubila, a sada joj dolazi Milan, željan iskupljenja za poraze od Atalante u prvenstvu i Intera u Kupu. Dvojka je realna i dobro plaća.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
COPA LIBERTADORES | 21:00
Palmeiras - Santos
ID: 5353722

Radi se o finalu Kope libertadores, a titula najboljeg na kontinentu drugu godinu uzastopno pripašće klubu iz Brazila (prethodno je Flamengo bio uspešniji od River Plejta). I jedni, i drugi u poslednje vreme čuvali su snagu za ovaj okršaj, a nama se čini da je GG najizglednije.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.9)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Rennes
ID: 5353728

Uključujući i onaj u utakmici Superkupa protiv PSŽ-a domaći su vezali četiri poraza. Pritom, u Ligi 1 nisu slavili od početka januara. Protivnik je u boljoj formi, međutim, ne usuđujemo se da vam preporučimo dvojku. Sudeći prema rezultatima, najbolje je da se odlučite za 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
RB Leipzig - Leverkusen
ID: 5353692

Obe ekipe u poslednje vreme igraju promenljivo, a u prethodnom kolu doživele su iznenađujuće poraze - RB Lajpcig na gostovanju Majncu, a Leverkuzen protiv Volfzburga kod kuće. Zato im ovaj duel predstavlja priliku za iskupljenje. Svi ishodi su realni, no kec ipak prednjači.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 14:00
Basaksehir - Hatayspor
ID: 5353311

 

Često se pitamo šta je sa Bašakšehirom, koji nije ni senka ekipe u čijem je posedu šampionski pehar i već to je dovoljno da njegovim mečevima pristupite obazrivo. Ni ovaj nije izuzetak pošto će Hataj, koji je sedmi sa čak osam bodova više nego domaćin, igrati sasvim rasterećeno.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara