Kan Ajhan (Turska) i Stiven Bergvajn (Holandija)
Kan Ajhan (Turska) i Stiven Bergvajn (Holandija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Prognoza za Berlin: cvetanje Lala

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 6. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Netherlands - Turkey
ID: 8197943


Holanđani nisu spadali u prvi krug favorita za osvajanje Prvenstva Evrope, pa ipak imaju odličnu priliku da se nađu u polufinalu. Lalama neće biti lako protiv Turaka u Berlinu, jer su momci Vinčenca Montele puni elana posle eliminacije favorizovane Austrije. Ipak, gađajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 01:00
Flamengo - Cuiaba
ID: 8198257


Druga polovina juna bila je prilično plodonosna za Kujabu, ali početak jula baš i ne. No, gosti sa izvesnim samopouzdanjem dolaze jednom od glavnih kandidata za osvajanje titule. Ipak, Flamengo je vezao četiri pobede kod kuće, svaku uz 2-4 gola, a sada će doći i do pete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 23:55
Colombia - Panama
ID: 8197972


Kolumbija je u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Paragvajem završila na prvom mestu. Panama je „na papiru“ imala nezgodne rivale, ali je u stvarnosti samo Urugvaj bio taj sa kim je imala problema. Tradicija njihovih okršaja najavljuje pobedu Kafeterosa, ali i bar tri gola.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.36)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 16:00
VPS - E.I.F.
ID: 8198007


Domaći su poslednju pobedu zabeležili sredinom juna, i to u Kupu. U šampionatu im je „suša“ od početka pomenutog meseca i gostovanja ovom istom rivalu protiv kog su slavili rezultatom od 2:1. Red je da protiv ekipe EIF-a i prekinu ne baš sjajnu seriju, a mi smo uvereni u keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
England - Switzerland
ID: 8197977


Po mnogima Englezi su bili glavni kandidat za trofej, ali su u dosadašnjem delu takmičenja delovali beskrvno. Jedinu pobedu u 90 minuta zabeležili su protiv Srbije. Sa Danskom i Slovenijom su remizirali, a od Slovačke umalo ispali. Međutim, kvalitetniji su od Švajcaraca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 15:00
Mjallby - Sirius
ID: 8198079


Šveđani nastavljaju takmičenje posle mesec dana odmora na koji je Mjelbi otišao sa dve pobede i kao treći na tabeli. Sirijus ume da se naprima golova, ali povremeno i da se raspuca, te je GG3+ odlična varijanta, a možete da pokušate i sa kombinacijom 1&GG. Nama je dovoljan kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 03:00
Uruguay - Brazil
ID: 8197978


Čini nam se da bi Urugvaj mogao da eliminiše ekipu Brazila. Izabranici Marsela Bielse igraju sjajno na ovom takmičenju, na kom su bili bolji i od jednog od domaćina (SAD). Pritom dobili su njihov oktobarski okršaj u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Rizikujte sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 16:00
Linfield - Galway
ID: 8200627


Sever protiv Juga. Deo “Smaragdnog ostrva” koji pripada Ujedinjenom Kraljevstvu, protiv dela koji je zadržao samostalnost. Jedna verzija iste vere, protiv druge. Pa ipak, moguće je odigrati prijateljski meč. Linfildu je ovo poslednja provera pred Evropi, ali bolje ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara