Džek Griliš (Mančester Siti) i Stjuart Dalas (Lids)
Džek Griliš (Mančester Siti) i Stjuart Dalas (Lids)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Preoravanje Lidsa u Sitijevoj režiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.04.22. | 10:56

Pročitajte nekoliko predloga za 30. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Leeds - Man.City
ID: 6364144

 

Iza Mančester Sitija je pobeda nad Real Madridom, ali uz rezultat koji ništa ne garantuje (4:3). Revanš je u sredu i verujemo da će se Građani potruditi da veći deo posla sa Lidsom obave već u prvom poluvremenu. Domaći su vezali nekoliko dobrih partija, ali prelaz 2-2 je realan.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.82)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Real Madrid - Espanyol
ID: 6363986

Ova utakmica zapala je Realu između polufinalnih susreta Lige šampiona sa Mančester Sitijem, ali lider bi trijumfom “ubio dve muve”: praktično bi obezbedio krunu i usijao atmosferu pred odlučujući okršaj sa Građanima, te se kec podrazumeva. Golove je pametnije da preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Blackburn - Bournemouth
ID: 6363902

Blekbern je jedan od onih koji još imaju šanse da se plasiraju u plej-of. Bornmut je minulih sedmica bio prilično sklon remijima, a u utorak je gubio sa 3:0 na gostovanju Svonsiju, ali je ipak uspeo da dođe do boda. Obostrana motivisanost mogla bi da donese puno golova (GG3+).


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Rennes - Saint-Etienne
ID: 6364130

 

Ren je u najboljoj poziciji od svih kandidata za treće mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ima nezgodan raspored koji uključuje i ovaj susret u kojem Sent Etjen traži bodove za izlazak iz zone ispadanja. Ipak, efikasan kec ima prevagu, pa vam savetujemo kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.75)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 21:00
Sparta - AZ Alkmaar
ID: 6363996

 

“Fenjeraš” Sparta puca po šavovima, a poslednji u nizu je trener Henk Frejzer koji je u nedelju podneo ostavku posle najave uprave da želi da otpusti njegovog asistenta Aleksandra Rankovića. AZ će fino da se okoristi nevoljama domaćih, zbog čega u efikasnu dvojku ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Za izbegavanje
ITALIJA 2 | 14:00
Cremonese - Ascoli
ID: 6363013

Do kraja takmičenja u Seriji B ostala su dva kola (plus baraži za promociju i opstanak), a ovo je vrlo nezgodan meč jer i jedni i drugi imaju puno motiva. Kremoneze može i do prve pozicije, ali i da ostane bez direktnog plasmana u elitu, a Askoli želi da zadrži mesto u plej-ofu.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Mainz - Bayern
ID: 6363965

 

Majnc je među malobrojnima koji u preostala tri kola ništa ne jure, pa njegovi fudbaleri imaju priliku za nadigravanje sa novim-starim prvakom. To obećava obilje pogodaka u obe mreže, a Bajernova snaga isključuje sve sem dvojke. Ako volite velike kvote, kombinujte pomenuto.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (2.65)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Sampdoria - Genoa
ID: 6364202

U gradski derbi i jedni i drugi ulaze prilično tmurnog raspoloženja. Sampdorija je malo iznad zone ispadanja, a njen komšija, koji ima pet bodova manje deli sa Salernitanom pretposlednju poziciju na tabeli. Đenova je slavila u prošlom kolu, međutim, sada nam “miriše” na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara