PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Najzanimljivije u Africi

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.24. | 11:59

Pročitajte nekoliko predloga za 9. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 18:00
Namibia - Tunisia
ID: 8151606

Ono što se od Tunisa očekivalo, to smo i dobili u ovim kvalifikacijama. Nema opuštanja, posle tri kola Tunišani imaju maksimalnih devet bodova. Redom su savladali Sao Tome i Prinsipe (4:0), Malavi (1:0) i Ekvatorijalnu Gvineju (1:0), još jednom su potvrdili da su ekipa koja zna da igra na rezultat. Pošto su Ekvatorijalnoj Gvineji oduzete dve pobede za zelenim stolom Namibija se izdvojila na tabeli kao najozbiljniji pratilac Tunisa, ima sedam bodova na svom kontu. Izgubila je na premijeri od Ekvatorijalne Gvineje (0:1) ali je taj rezultat registrovan u njenu korist sa 3:0, potom je savladala Sao Tome i Prinsipe (2:0), pa remizirala sa Liberijom (1:1).


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
KINA 2 | 13:30
Guangzhou E. - Liaoning Tieren
ID: 8151615

Nekada je Guangdžou bio šampion, ali je sada drugoligaš. Na petom je mestu posle 12 kola i ima šansu da se naredne godine vrati u elitni rang. Laoning je u donjem domu, bez pobede pet kola, pa je jedini briga gostiju opstanak. Samo dve pobede u šampionatu. Guangdžou je popravio formu, vezao je dve pobede, tri u poslednja četiri kola, ali ima čak devet bodova manje od lidera Junana. Daljen je na mestu koje vodi u najviši rang beži šest bodova, ali nekadašnji vladar Kine i bivši šampion Azije može pobedom da se popne stepenicu više.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Italy - B&H
ID: 8148125

Pošto je u prijateljskom meču testirala Engleze, koji bruse formu za Evropsko prvenstvo i prvu utakmicu sa Srbijom, reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će kao sparing partner poslužiti aktuelnom evropskom šampionu Italiji (20:45).

Mandat na klupi Zmajeva za selektora Sergeja Barbareza počinje sa dve izrazito teške utakmice. U duelu sa Englezima upisan je poraz (3:0), ali ono što je nekadašnji napadač u Bundesligi istakao, jeste da je cilj testirati nove reprezentativce. Veliki broj novih imena našlo se na spisku Zmajeva, i verovatno će i večeras upravo oni činiti okosnicu ekipe, jer će sve ovo što se tiče BiH, biti temelj za neke naredne obaveze, Ligu Nacija te kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Dok će Barbarez mešati sastav, očekuje se da Azuri na stadion 'Karlo Kastelani' u Empoliju istrče u najboljem sastavu, jer je za njih ovo generalka pred Euro.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.22)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 18:00
Dr Congo - Togo
ID: 8151608

Tri utakmice Toga u kvalifikacijama – tri remija. Pozitivno je što su ostali neporaženi u okršajima sa dva od tri favorita za prve dve pozicije, Senegalom (0:0) i Sudanom (1:1), ali remi sa Južnim Sudanom (1:1) zaslužuje kritike. DR Kongo je jedini put učestvovao na Mundijalu 1974. godine pod imenom Zair. Od tada više nijednom, a po kvalitetu bi morao da bude konkurentan. U prva tri kola taj kvalitet nije demonstrirao, pobedio je samo slabašnu Mauritaniju (2:0), posle čega je izgubio od Sudana (0:1) i remizirao sa Senegalom (1:1).


Konačan ishod

Tip: X (3.8)
Vredi probati
KINA 2 | 13:30
Guangxi Baoyun - Nanjing City
ID: 8151614

Domaćin je na četvrtom mestu u drugoligaškoj konkurenciji u Kini sa osam bodova manje od lidera Junana Jukuna. Nanđing je na devetom mestu. Posle dva vezana poraza pobedio je prošle nedelje i najavio bolje igre u nastavku sezone. Neverovatan je podatak da su poslednje četiri utakmice ovih rivala završene bez golova.


Konačan ishod

Tip: X (3.45)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Slovakia - Wales
ID: 8148100

Slovaci su pre nekoliko dana izgldali sjajno protiv San Marina, dali su četiri gola. Naravno, svesni smo svi da San Marino ne znači ništa specijalno, ali vredi probadi i verovati i u Slovake danas na njihovom terenu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Montenegro - Georgia
ID: 8148235

Slabo se snalazi Crna Gora sa ekipa ma koje igraju tvrd fudbal. Dovoljno je da vidite kako su se crnogorci proveli protiv Mađara i Belgije pa će vam biti jasno da bi bilo bolje da izbegnete da igrate na njihovu pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara