Gol Divoka Origija (Liverpul) na meču sa Lidsom
Gol Divoka Origija (Liverpul) na meču sa Lidsom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Lids je bez izgleda na Enfildu

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 10:31

Pročitajte nekoliko predloga za 12. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Liverpool - Leeds
ID: 5075470

Odbranu "krune" Liverpul započinje protiv starog poznanika Lidsa koji ne namerava da statira u povratničkoj sezoni i videćemo kako će "naprženi" puleni trenerskog čudaka Marsela Bijelse da se pokažu na praznom Enfildu. Kec je, naravno, najrealniji, s tim da očekujemo i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Za izbegavanje
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 14:00
Torpedo Z. II - Slavia Mozyr II
ID: 5078306

 

Hteli ste da igrate keca na ovoj utakmici? Bolje razmislite još jednom. Pa još jednom. A onda se udaljite nekoliko koraka od nje. Rezerve Torpeda stoje solidno na tabeli, ali su u poslednjih šest kola osvojile samo jedan bod. Gosti su u dnu iste, ali su prekinuli crnu seriju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Fulham - Arsenal
ID: 5075468

Arsenal je sezonu počeo osvajanjem Komjuniti šilda, a to i FA kup, koji su Tobdžije prethodno prigrlile priličan su uspeh za ekipu koja je tokom celog prethodnog prvenstva kidala živce navijačima. Fulam je povratnik u elitu, pa iako će želeti da se pokaže dvojka je izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Birmingham - Brentford
ID: 5075577

Birmingem je za samo dva boda izbegao ispadanje, a na svom terenu igrao je jednako loše kao i na strani, dok je Brentford sopstvenom glupošću ostao bez promocije. Možda je bolje da obiđete dvojku i potražite 0-2, tim pre što je golgeter gostiju Oli Votkins prešao u Aston Vilu.

 


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 20:00
Partizan - Rad
ID: 5075195

Aleksandar Stanojević je 2010. preuzeo Partizan posle utakmice sa Vojvodinom, a uoči duela sa Radom i startovao pobedom od 2:1. Prvi deo istorije se ponovio, a morao bi i drugi (efikasan kec) zato što su Građevinari, koji takođe imaju novog trenera, Zorana Njeguša, preslabi.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Granada - Ath.Bilbao
ID: 5074932

Pojačana Granada sledeće nedelje debitovaće na međunarodnoj sceni i želi dobar rezultat pred gostovanje albanskoj Teuti. Bilbao se sredinom jula loše proveo na Los Karmenesu (4:0), pa kec i sada ima prevagu (kvota je sjajna), ali ovog puta ne očekujemo više od dva pogotka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
TURSKA 1 | 16:00
Sivasspor - Alanyaspor
ID: 5075155

Sivas i Alanja su najprijatnija iznenađenja prethodnog ciklusa turskog fudbala - domaći su mesecima bili kandidati za titulu, a gosti su finalisti Kupa, pa su u obavezi da od starta krenu punim gasom. Prošle sezone Sivas je bio uspešniji u međusobnim okršajima, pa gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 18:30
Karlsruher - Union Berlin
ID: 5075362

Budite oprezni zato što je Union bio veoma aktivan na tržištu i njegov trener Urs Fišer još nije "skockao" ekipu. Pored toga, Karlsrue je u finišu prethodnog prvenstva Cvajte bio vrlo nezgodan domaćin, tako da nijedan ishod nije nezamisliv. Mi bismo pokušali sa KMB 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara