Gol Pjera Enkapjea (Leverkuzen) na meču sa RB Lajpcigom
Gol Pjera Enkapjea (Leverkuzen) na meču sa RB Lajpcigom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Leverkuzen je i srećan, i spretan

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.08.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 31. avgust…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
West Ham - Man.City
ID: 8305159


Vest Hem je jedan od klubova koji su menjali menadžera tokom letnje pauze, a Julen Lopetegi zasad ima polovičan učinak. No, i da je uspešniji, ovo je utakmica na kojoj ne bi mogao da se previše nada jer smo uvereni u pobedu Mančester Sitija, koja bi mogla da dođe uz goleadu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Leeds - Hull
ID: 8305160


Menadžer Hala Tim Valter je novajlija u Čempionšipu. Prethodnih godina pokušavao je da vrati Hamburger u elitu, ali nije uspeo u tome, a ni početak sa Tigrovima nije mu bio baš sjajan. Naša preporuka je kec, a mogla bi da ga isprate i 2-3 gola, te razmotrite i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Leverkusen - RB Leipzig
ID: 8305115


Leverkuzen je nastavio tamo gde je stao u maju: za svaku zamku nađe rešenje, a sudijska nadoknada mu je omiljeni deo utakmice. Ta beskrajna vera u sopstvene mogućnosti srušiće i Bikove, a kec bi trebalo da dođe uz golove u oba poluvremena i na obe strane (probajte kombinacije).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Toulouse - Olympique Marseille
ID: 8305163


Od prethodnog Tuluzovog prvenstvenog trijumfa nad Marseljem prošlo je više od 12 godina, što je činjenica koju momci u ljubičastom ne mogu da izbace iz glava. Dvojka zaista lepo plaća i mi vam je preporučujemo, ali ako vas je Olimpik prečesto prodavao gađajte GG ili 1+I&1+II.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 13:30
Arsenal - Brighton
ID: 8305154


Brajton je po završetku sezone ostao bez menadžera Roberta de Cerbija, koji je otišao u Marselj, ali je i sa njegovim naslednikom Fabijanom Hircelerom startovao pobedama. I Arsenal igra dobro, favorit je, ali i GG je fina opcija, pa ne bi bilo loše da uparite keca i golove.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (2.65)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 21:00
Willem II - Sparta
ID: 8305358


Sparta ponovo cilja plasman u plej-of za Evopu, dok se Vilemove ambicije svode na ostanak u eliti, u koju se vratio posle dve godine. Ali, u Tilburgu se čak ni jedan Fajenord nije “omrsio” (doduše, nije ni protiv Sparte), zato nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Tipujte na GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Lazio - Milan
ID: 8305101


Remi sa Torinom kod kuće i poraz u Parmi nisu rezultati kakvi su mogli da se očekuju od ekipe koju od ovog leta vodi nekadašnji trener Rome Paulo Fonseka. Lacio je tek za nijansu uspešniji, ali mu ipak dajemo prednost u ovom meču, kvota na keca definitivno je vredna rizika.




Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 13:30
Burnley - Blackburn
ID: 8305175


Barnli je pre nekoliko meseci ispao iz elite, ali je njegov tadašnji menadžer Vensan Kompani profitirao iz te priče jer je preuzeo Bajern. Pridošlica Skot Parker ima iskustva, ali je počeo promenljivo. Iako domaći imaju malo bolji međusobni bilans (40-16-38) bolje ih preskočite.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara