Pedri (Barselona) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)
Pedri (Barselona) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Klasiko je postao Barsin košmar

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.24. | 11:25

Pročitajte nekoliko predloga za 26. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 15:55
Partizan - Cukaricki
ID: 8444442


Partizan je dobio novo rukovodstvo pred kojim je veoma težak zadatak vraćanja posrnulog kluba na noge. Istina, nedavno angažovanje Save Miloševića zasad se pokazuje kao dobar potez jer su domaći sa njim vezali tri pobede. Brđani su nezgodni, međutim, kec je najrealniji.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:00
Spartak Subotica - Crvena Zvezda
ID: 8444437


Subotičani su nanizali tri poraza i remi na gostovanju OFK Beogradu, ali čak i da im forma nije toliko loša šanse da izbegnu poraz od Crvene zvezde bile bi im minimalne. Gosti u domaćem prvenstvu moraju da se „vade“ za katastrofalna izdanja u Ligi šampiona. Birajte 2&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Man.City - Southampton
ID: 8445516


Da li mislite da ekipa koja je osvojila jedan jedini bod može da se meri sa Mančester Sitijem? Jasno vam je da je odgovor: “Ne, nikako”, tako da je kec zacrtan. Jedini problem sa ovim parom je da li da tipujemo na SP 1 ili DP 1-1 pošto je kvota na ishod, logično, premala.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.8)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Famalicao - Sporting
ID: 8445329


Sporting jeste apsolutni favorit u ovom duelu, uostalom, i dalje ima maksimalan učinak u prvenstvu, međutim, moraće ozbiljno da shvati rivala pošto je Famalikao u poslednje vreme sklon nerešenim rezultatima. Ne očekujte više od dva pogotka jer ih domaći obično teško primaju.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Barcelona
ID: 8445273


Real trenutno ima tro boda manje nego vodeća Barselona, ali uvereni smo da će posle večerašnjeg Klasika uspeti da joj se pridruži na samom vrhu. Jedan od razloga za keca je to što Kraljevski klub poslednjih sezona ima više uspeha u derbijima. Sumnjate li u to, potražite GG3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 19:00
Reims - Brest
ID: 8445515



Rems je među najprijatnijim iznenađenjima prve četvrtine prvenstva i pokušaće da iskoristi premor gostiju zbog okršaja sa Leverkuzenom u Ligi šampiona kako bi nastavio dobar niz na svom terenu. Golova bi moglo da bude na obe strane, pa ukoliko se dvoumite oko keca birajte GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Augsburg - Dortmund
ID: 8445401


Augzburg je svih sedam bodova, koliko ih ima osvojio kao domaćin. Ipak, to nije razlog da pobegnete od dvojke jer mu nijedan prethodni protivnik nije bio na nivou Dortmunda, koji ima i mnogo bolji međusobni skor. Kvotu, koja uopšte nije loša možete da pojačate miksom sa GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (3)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 13:30
Bristol City - Leeds
ID: 8445517


Radi se o izuzetno neugodnom paru. Lids jeste treći na tabeli, a njegov protivnik 10. sa sedam bodova manje, ali Bristol Siti je poslednji prvenstveni poraz doživeo još sredinom septembra, i to na strani, dok je kod kuće bez neuspeha. Iks ne bi bio iznenađenje, ali preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara