Kjogo Furuhaši (Seltik) i Konor Goldson (Rendžers)
Kjogo Furuhaši (Seltik) i Konor Goldson (Rendžers)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Kec u Old Firmu je šlag na sezonu u Škotskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.05.24. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 11. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Newcastle - Brighton
ID: 8094781


Njukasl je u poslednje vreme u veoma dobroj formi; ne samo da pobeđuje, nego često to čini uz dosta postignutih pogodaka. Zato i sada očkujemo 3+ i GG3+, kao i keca, iako je Brajton u prošlom kolu savladao ambicioznu Aston Vilu. Ako želite veću kvotu, odaberite kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Tottenham - Burnley
ID: 8094795


Totenhem je vezao četiri poraza, zbog čega ga ne smemo smatrati apsolutnim favoritom i kada je na drugoj strani terena ekipa koja se bori za opstanak. Probajte keca jer je tradicija međusobnih okršaja na strani Pevaca. No, budite oprezni. Razmotrite i puno golova na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Cagliari
ID: 8094742


Šta reći o klubu koji već mesec dana ne zna za pobedu? Šta reći o ligi u kojoj takav klub zauzima drugo mesto? Jasno vam je da pričamo o Milanu, ali ni njegov rival ne može da se pohvali formom, te ćemo da preporučimo keca i 0-2. Ako jurite veću kvotu, kombinujte naše predloge.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Fulham - Man.City
ID: 8094801


Borba za titulu svela se na dva kandidata (na žalost navijača Liverpula), a Mančester Siti je onaj koji u ovom, pretposlednjem, kolu ima lakši zadatak. Fulam je u donjoj polovini tabele, ali nije ugrožen, mada nema ni ambicija i dvojka je sigurna. Vi gađajte kombinaciju sa 3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.4)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 - PLAY OFF | 13:30
Celtic - Rangers
ID: 8095015


Očekujemo puno tenzija (kao i na svakom Old Firmu), ali to ne znači da će biti i puno pogodaka. Naprotiv, iako su i jedni i drugi veoma efikasni u svim ostalim utakmicama sada sumnjamo u goleadu. Seltiku savršeno odgovara i remi, međutim, neće ići na njega, nego na pobedu.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Nott.Forest - Chelsea
ID: 8094819


Da Čelsi nije u prethodna dva kola savladao komšije, prvo Totenhem (2:0), pa onda Vest Hem (5:0) verovatno bi naš predlog bio kec pošto Notingem Forest pokušava da izbegne zonu ispadanja. Ovako probajte dvojku, koja sjajno plaća ili kombinaciju 2&3+ (koja je isplativija).



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Mainz - Dortmund
ID: 8094732


Majnc je u poslednjem kolu prošle sezone remizirao sa Dortmundom i time omogućio Bajernu da preotme “salataru”. Finalista Lige šampiona želi osvetu, pa iako domaći, koji balansiraju nad ambisom igraju solidno dvojka, uz GG je izvesna, kvota je, bez dileme vredna tipovanja.



Konačan ishod

Tip: 2 (3.15)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Guimaraes - Braga
ID: 8095032


I jedni i drugi osigurali su plasman u Evropu iduće sezone, ali jasno je da žele da se domognu jačeg takmičenja. Iz više razloga (iskustvo, forma, pozicija na tabeli) prednost bi trebalo da pripadne gostima, međutim, ne usuđujemo se da predložimo dvojku. Preskočite ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara