PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Čelsi je fiks dana, Real dobija uz lepu kombinaciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.02.21. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 20. februar

 NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Southampton - Chelsea
ID: 2014

Razigrao se Čelsi pod kormilom Tomasa Tuhela, nanizao četiri pobede, u pet mečeva pod vođstvom Nemca primio je samo gol. Sautempton je pak vezao šest poraza, na domaćem terenu čak pet u sudarima sa Čelsijem. Dvojka se sama nameće.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.82)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Norwich - Rotherham
ID: 8991

 Norič se izdvojio kao prvi favorit za direktan plasman u elitu, kod kuće je izgubio samo jedan od 14 mečeva, Roteram se bori za opstanak, a samo na mečevima Brentforda pada više golova. Kombinujte dakle 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Lazio - Sampdoria
ID: 1021

Lacio je vezao šest pobeda na svom Olimpiku i na četiri od tih šest utakmica nije primio gol. Sampdorija je bila dobra na prethodna dva gostovanja, uzela je četiri boda. Punih pet godina u susretima ovih ekipa dolazi 3+. Situacija je, dakle, jasna – golovi. I to u mreži oba golmana.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Atl.Madrid - Levante
ID: 4020

Atletiko je u poslednjih 10 kola ispustio dva boda, Levante ima jednu pobedu iz pet, ali tada je šokirao Real. Atletiko još ne zna za poraz na domaćem terenu, dobio je devet od 11 mečeva, a i poslednjih 11 sa Levanteom kod kuće – 1&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valladolid - Real Madrid
ID: 4026

Ne blista Real, ali vezao je tri pobede u prvenstvu, svaku uz 2-3 gola, a sada je preko puta tim koji ne zna za pobedu od 2. januara. Pet od poslednjih šest duela ovih timova završena su u omeru 0-2 gola, sada biramo 2 i jedan gol u prvom poluvremenu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&1+I (2.25)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Nantes - Olympique Marseille
ID: 5034

Nant je u prošlom kolu prekinuo post bez pobede koji je trajao još od 8. novembra. Marselj na istu čeka od 6. januara. Nismo sigurni da ćemo ovaj par imati na tiketima, ako ga i bude bilo biće to procoviranje iznenađenja. I tri gola na meču.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.35)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 12:15
Twente - Feyenoord
ID: 1633

Fajenord je nedavno dobio derbi sa PSV-om, a onda dao pet komada Viljemu. Slavni klub iz Roterdama je u naletu, a Tvente ove sezone dosta bolje igra u gostima. Dvojka dobro plaća ali nismo sigurni da vam je taj rizik potreban. Realno je samo da dođe malo golova.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
M' gladbach - Mainz
ID: 3023

Imala je Borusija i bolje periode, ali Majnc je pretposlednji na tabeli i mada je u proteklih mesec dana ostvario dve pobede ipak je na strani ima samo jednu. Pet su pobeda Ždrepci vezali u sudarima protiv Majnca, kec kao vrata dakle.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara