Alehandro Gomez (Atalanta) i Dejvi Klasen (Ajaks)
Alehandro Gomez (Atalanta) i Dejvi Klasen (Ajaks)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): U Amsterdamu na gol više

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.20. | 10:32

Pročitajte nekoliko predloga za 9. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
CRNA GORA 1 | 13:30
Decic - Petrovac
ID: 5259191

Dečić je drugi na tabeli (istina, ima ogroman zaostatak u odnosu na vodeću Budućnost), dok je Petrovac na samom njenom dnu. Međutim, forma domaćih takva je da ipak nismo sigurni u keca. Plavi su tri kola bez trijumfa, a na prethodnom meču kod kuće doživeli su ubedljiv poraz.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Bristol City - Blackburn
ID: 5257667

 

U pitanju je veoma nezgodan par. Bristol Siti je prilično nestabilan - gubi kada je favorit, pobeđuje kada to ne očekujemo. S druge strane, gosti su u formi i mogli bi da se nadaju povoljnom ishodu. Kada se sve uzme u obzir, verovatno je najpametnije da se opredelite za GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Vredi probati
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Havant&Wat. - Slough Town
ID: 5257828

Pre tačno nedelju dana Hevent & Voterluvil bio nam je predlog za izbegavanje, kada je kod kuće igrao sa Hemelom. Tada smo bili u pravu, pošto su domaći izgubili sa 3:2. Nadamo se da ćemo ponovo imati sreće sa ovom ekipom, koja je ovog puta favorit jer je rival katastrofalan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Midtjylland - Liverpool
ID: 5257734

 

Midtjiland debitantsko iskustvo u Ligi šampiona okončava protiv jedne od najboljih ekipa Starog kontinenta koja je već osigurala prvo mesto u grupi i nastupiće u kombinovanom sastavu. To daje nadu domaćima da bi mogli bar do boda, ali mi vam preporučujemo sigurnijih GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.82)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - Olympique Marseille
ID: 5257740

Mančester Siti je pobednik grupe. Marselj je jedno od najvećih razočaranja u tekućem izdanju LŠ, ali je prošlonedeljnom pobedom nad Olimpijakosom stekao šansu da se preseli u LE, međutim, ne zavisi sve od njega. Domaći žele dobru uvertiru pred gradski derbi, pa gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Norwich - Nott.Forest
ID: 5257635

Norič nas je pre nedelju dana razočarao kada je izgubio od Lutona, ali je već u subotu ponovo zabeležio pobedu protiv Venzdeja, pa je nastavio uzbudljivu trku za sam vrh tabele. Šumari su u poslednjih pet kola osvojili samo jedan bod, tako da je kec “zacementiran” (uz 2-3).

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Salzburg - Atl.Madrid
ID: 5257737

Madridskom Atletiku za ulazak među 16 dovoljan je i remi, dok je Salcburg taj koji može da dobije mnogo (ako trijumfuje), ali i da izgubi sve (ako pretrpi poraz, a Lokomotiva iznenadi Bajern, što ipak nije baš najrealnije). Sumnjamo da će se gosti kockati, te biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Ajax - Atalanta
ID: 5257738

Jedan od ova dva kluba oprostiće se od daljeg nastupa u LŠ. Ajaksu odgovara samo pobeda, pošto Atalanta ima bod više. Kopljanici su u subotu izgubili od Tventea kod kuće, dok je rival neplanirano pauzirao za vikend, zbog lošeg vremena u Udinama. Mi bismo ipak probali keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara