Tomas Tuhel, novi menadžer Čelsija
Tomas Tuhel, novi menadžer Čelsija

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Tuhel budi Plavce

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.21. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 27. januar…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Man.Utd. - Sheffield Utd
ID: 5346507

Radi se o sigurici dana. Mančester Junajted je pri vrhu, u nedelju je bio bolji od Liverpula, dok je njegov “prezimenjak” iz Šefilda poslednji, sa svega pet osvojenih bodova. Kec neće izostati, ali sumnjamo da vam je kvota na njega dovoljna. Zato odaberite kombinaciju sa 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.8)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1 | 17:05
Dinamo Z. - Hajduk
ID: 5347358

Pred 186. „vječni derbi” hrvatskog fudbala situacija je slična onima na koje su nas Dinamo i Hajduk uveliko navikli. Modri se nalaze na prvom mestu na tabeli, dok Majstori s mora tavore na petoj poziciji sa 16 bodova zaostatka, istina, i s utakmicom manje. Kec se sam nameće.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Barnsley - Cardiff
ID: 5346911

Kardif, koji je u seriji od šest poraza ima novog menadžera, Mika Mekartija. Irac ima ogromno iskustvo, međutim, nije čarobnjak i biće mu potrebno malo vremena da sredi situaciju, a Barnsli je posle pobede nad Noričem u FA kupu prepun samopouzdanja, pa vam sugerišemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Chelsea - Wolverhampton
ID: 5346510

 

Čelsi ima problema sa ekipama iz vrha, što je značajno “kumovalo” otkazu Frenku Lampardu i angažovanju Tomasa Tuhela. Ostale mahom dobija, pa bi trebalo i Vukove, mada su ih ovi nedavno pobedili kod kuće, ali su u minula dva meseca na strani savladali samo Čorli u FA kupu.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 21:00
Heerenveen - Feyenoord
ID: 5346889

 

Herenven je drastično pokvario učinak na Abe-Lenstri i ovo bi morala da bude šesta uzastopna prvenstvena utakmica na pomenutom stadionu na kojoj će ostati ne “kratkih rukava”, već praznih šaka. Tradicija obećava i dosta pogodaka na obe strane, ali mi ipak radije biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
TURSKA - SUPER KUP | 18:45
Basaksehir - Trabzon
ID: 5348215

Bašakšehir je branilac titule, a Trabzon vicešampion i osvajač Kupa, međutim, ne dvoumimo se previše oko toga koji ishod da vam preporučimo. Razlog za to su njihove forme - klub iz Istanbula je malo iznad zone ispadanja, dok je rival vezao četiri pobede i remi. Gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 17:45
Atalanta - Lazio
ID: 5346693

 

Atalanta je u poslednje vreme imala problema sa efikasnošću, ali sve je nadoknadila protiv Milana, trijumfom od 3:0 na njegovom terenu. Lacio je u formi i nijedan ishod nije za odbacivanje, ali tradicija je na strani domaćih, pa ćemo se usuditi da vam predložimo keca i 1&3+.

 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.45)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:45
Genk - Zulte-Waregem
ID: 5347202

 

U pitanju je par koji zahteva veliku obazrivost, uprkos tome što je Genk mnogo bolje pozicioniran na tabeli. Za to postoje dva razloga, priličan pad forme Štrumpfova (jedan bod u poslednja četiri kola) i Varegemov niz od pet prvenstvenih trijumfa na strani. Preskočite ih.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara