Džamal Musijala (Bajern) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)
Džamal Musijala (Bajern) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Svaka čast Bajernu, ali Real je “gazda” Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.05.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 8. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 16:00
Napredak - Partizan
ID: 8088250


Mnogo toga se izdešavalo u Partizanu poslednjih dana. Da li je Albert Nađ dostojan naslednik Igora Duljaja? Ne smemo da se zakunemo. Gosti su u seriji poraza, ali su daleko jači od protivnika i realno je da dođu do trijumfa na ovom meču. Njihovi poslednji dueli bili su tvrdi.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 18:30
Mladost Lucani - Crvena Zvezda
ID: 8088245


Sve osim pobede Crvene zvezde bilo bi veliko iznenađenje, ali jasno vam je da je kvota na goste suviše mala i da je neophodno da je malo pojačate. Očekujemo da će Beograđani da postignu dosta pogodaka, zbog čega ne bi bilo loše da se opredelite za kombinaciju dvojke i goleade.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.52)
Fiksevi dana
ENGLESKA 3 - PLAY OFF | 21:00
Peterborough - Oxford
ID: 8088289


Ovaj susret mogao bi da donese daleko više neizvesnosti nego neke druge utakmice pošto su forme aktera slične. Istina, Oksford je sredinom aprila slavio na svom terenu sa 5:0 i to mu u ovom slučaju daje psihološku prednost. Ako sumnjate u keca tipujte na 3+, što je i naš tip.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.58)
Fiksevi dana
CRNA GORA - KUP | 16:00
Rudar Pljevlja - Buducnost
ID: 8091718


Fudbalerima Budućnosti prioritet je prvenstvo u kom imaju tri boda zaostatka za vodećim Dečićem. Međutim, to ne znači da će da se odreknu borbe za ovaj trofej, posebno zbog činjenice da im je protivnik u ovako lošoj formi. Sve osim trijumfa Podgoričana bilo bi iznenađenje.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Real Madrid - Bayern
ID: 8088411


Prva utakmica okončana je rezultatom 2:2, ali Real je u mnogo boljem mentalnom stanju nego njegov protivnik. Zato očekujemo keca, kojeg bi ponovo moglo da isprati puno pogodaka na obe strane i ukoliko želite veću kvotu opredelite se za kombinaciju keca i GG. Sjajno plaća.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Club Brugge - Fiorentina
ID: 8088249


Ima u našim krajevima mnogo obožavatelja Fjorentine i sigurni smo da će oni tipovati prema svojim sklonostima, ali domaći su u veoma dobroj formi, a pobeda Viole od 3:2 nije nešto što se ne bi moglo da se stige. Rizikovaćemo sa kecom, ali i ovde je GG solidna druga opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
TURSKA - KUP | 19:30
Karagumruk - Trabzon
ID: 8088491


 


Poput prvog finaliste Bešiktaša i Trabzon je sve bacio na Kup. Karagumruk je, pa, uvučen u borbu za opstanak i u glavama domaćih biće strah od ispadanja, koji je saveznik momaka sa Crnog mora. U tom kontekstu dvojka je sasvim realna, ali je i kombinacija X2&GG rezonska opcija.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
B I H - KUP | 18:00
Zrinjski - Borac Banja Luka
ID: 8092745


U finalu bosanskog Kupa sastaju se ekipe koje trenutno zauzimaju prvu i drugu poziciju na prvenstvenoj tabeli. Borac ima pet bodova prednosti, a i jedni i drugi su u sjajnim formama i odavno ne znaju za poraz. Na prethodna dva međusobna duela došle su dvojke. Sada ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara