PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Siti ponovo pokazuje moć, verujte u Radnik i Atletiko

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.21. | 12:02

Pročitajte nekoliko predloga za 17. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Burnley - Fulham
ID: 2022

Ni Barnli, ni Fulam ne mogu da se pohvale rezultatima, zato na tabeli i zauzimaju niske pozicije na kojima se nalaze. Međutim, Barnli je ipak nešto sigurniji, ume da osvoji bodove na svom terenu, zbog čega vam preporučujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
HOLANDIJA - KUP | 18:45
Heerenveen - Feyenoord
ID: 5394602

Pre tri nedelje Herenven je “pregazio” Fajenord sa 3:0 u prvenstvenom odmeravanju, pa mada mu je to bio jedini trijumf nad roterdamskim velikanom u minulih šest godina oprez je i te kako poželjan. Teško je isti ekipu u kratkom vremenskom roku dva puta pobediti. Dvojka nam je prvi izbor, bez obzira na probleme tima iz Roterdama.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.88)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Everton - Man.City
ID: 2018

Od sredine decembra Mančester Siti zna samo za pobede na gostovanjima – bez obzira na to ko mu je protivnik, bez obzira na to u kom se takmičenju sastaju. Everton igra solidno, ali ne može da parira Građanima. Birajte dvojku i 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Juventus
ID: 5394479

Iako ga je subotnji poraz od Napolija dosta udaljio od odbrane “skudeta” Juventus u poslednje vreme igra vrlo dobro i ne možemo ni da zamislimo da Zmajevi prođu dalje (neka na oproste ljubitelji Porta). Možda će uspeti da odole Staroj dami u ovoj utakmici na svom Dragau, ali da steknu prednost koja će uneti zabrinutost u redove izabranika Andree Pirla - nema šanse. Dakle, ljubitelji klađenja, jasno vam je da ovde keca ne vidimo ni Habl teleskopom, Mi vam preporučujemo kombinaciju X2&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (1.97)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 16:00
Radnik Sur. - Napredak
ID: 5396162

Radnik, pod komandom Slavoljuba Đorđevića, igra odlično. Ispustili su trijumf Surduličani prethodnog vikenda, pošto su gol za izjednačenje u Lučanima primili u sudijskoj nadoknadi. Napredak već duže vreme igra slabo. Novi trener Milan Đuričić još nije složio kockice. Očekivano je da dođe kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Levante - Atl.Madrid
ID: 4001

Posle pomalo iznenađujućeg remija sa Seltom kod kuće Atletiko se ekspresno vratio “u sedlo” pobedom na teškom gostovanju Granadi i “napunio baterije” za ništa manje lak duel sa Levanteom. Mada očekujemo dvojku, ni GG nije isključeno.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Nice
ID: 5044

Red je da Marselj, iza kojeg su tri uzastopna prvenstvena poraza na Velodromu konačno malčice odobrovolji navijače, budući da mu je Nica redovna “mušterija”. Ali sve što je normalno ove sezone ne važi za Olimpik iz Marselja. Vrlo su nepredividi i bolje preskočite ovgaj par.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara