Luka Modrić (©Reuters)
Luka Modrić (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Realno je igrati na Real

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.24. | 09:30

Pročitajte nekoliko predloga za 14. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
UEFA SUPER KUP | 21:00
Real Madrid - Atalanta
ID: 8269518

Možda bi šampion Evrope bio favorit da se letos nisu dešavale stvari koje su značajno umanjile šanse italijanskog kluba da se domogne još jednog evropskog odličja. Real se s druge strane u toku prelaznog roka izuzetno pojačavao, pa u finale UEFA Superkupa sa Atalantom ulazi s namerom da slavi. Italijani ne računaju na Đorđa Skalvinija, potom i Đanluku Skamaku, zbog teških povreda, dok Ten Kopmejners odbija da trenira sa Boginjom! Eto zašto tipujemo na Real!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 18:00
Rigas - Santa Coloma UE
ID: 8270018

Letonci su prvi meč prelomili već do 37. minuta, a onda su se delimično povukli. Oba tima su imala po četiri šuta u okvir gola, što znači da je najrealnije bilo očekivati da neće pasti mnogo golova! Ali, ipak kakve su garancije za to? Mi držimo da se domaći neće braniti, jer prosto nema razloga za to na svom terenu. U svakom slučaju, mi ćemo kombinovati na naš način, uz vrlo solidnu kvotu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.65)
Za izbegavanje
EGIPAT 1 | 16:30
El Masry Club - Zed
ID: 8269645

El Masri je četvrti na tabeli, a iz poslednja tri kola izvukao je tek jedan bod. ZED nema ni jedan na istom broju mečeva, i ima razloga da zazire od ovog gostovanja. Kec ipak nije nešto što domaći mogu da garantuju, naročito ako se setimo da je ovaj par doneo dva uzastopna X ishoda. Poslednji put u martu bilo je 2:2. Ovde se po nama nikakav rizik ne isplati. Prosto nema nikakvog smisla baviti se ovako nesolidnom pričom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Plymouth - Cheltenham
ID: 8269469

Ovo bi trebalo da bude lako. Naime, nije četvrtoligaš dorastao timu iz Čempionšipa. U Engleza su klasne razlike po ovom pitanju strogo izražene, pa se očekuje lagan zadatak za Plimut. Domaćin će po logici stvari na ovom susretu vidati rane nakon poraza od Šefild Venzdeja koji ga je deklasirao rezultatom 4:0. Prijateljski meč para u julu okončan je rezultatom 1:5 za Plimut. Dakle, vrlo smo uvereni u ispravnost odluke.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Leeds - Middlesbrou.
ID: 8269423

Lids je takmičenje u Čempionšipu započeo X ishodom na meču sa Portsmutom, gde je palo čak šest golova. Midlsbro je s minimalcem savladao Svonsi. Inače, Lids je dobio poslednja četiri meča para. Na poslednja dva meča ovoh rivala padalo je po pet i šest golova. Poznavajući sastav i igru Lidsa, držimo da su šanse ovog tima da slavi znatno veće. Zato mu poklanjamo poverenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 16:00
Astana - Hunedoara
ID: 8269334

Zapamtite, Astana je izvukla pobedu na prvom meču, mada nije išlo sve glat. Rival je vodio do 62. minuta, a preokret je režiran tek u 80. minutu. Imali su Rumuni i četiri šuta u okvir, što znači da se Kazahstanci nisu baš naigrali fudbala, odnosmo samo prošetali na ovom gostovanju. Kod kuće će morati da budu konkretniji. Verujemo da su izvukli pouke koje će realizovati za prolazak našeg tipa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ISLAND 2 | 20:00
Grindavik - Thor
ID: 8271922

Gde je pet, tu je i šesti uzastopni poraz! Tako gledamo na Grindavik, koji ni protiv takođe nesolidnog gosta ne može da bude favorit. Mi bi ovde pokušali sa dvojkom. Čini nam se kao realna, budući da domaći ne znaju gde im je glava. Na poslednjem meču para bilo je nerešeno, ali valja znati i da Grindavik nikako ne uspeva da dobije protivnika. Taj X sada bi mogao da ode u ono što priželjkujemo,


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 20:00
Enppi - Al Ahly Cairo
ID: 8272294

Lider tabele ima siguricu pred sobom. Šta reći, a ne zažaliti za osećanjima navijača Enpija, koji su na poslednjih pet utakmica uživali u osvajanju samo dva boda. Svetiće im se sada Al Ahli zbog remija u aprilu mesecu. Taj rezultat će trenutno besprekorni Al Ahli terati na surovu igru bez milosti prema domaćinu. Dvojka, nego šta! Ovde deluje da ništa ne može da poremeti put ka zaokruženom tipu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara