Fede Valverde i Rodrigo (Real Madrid) proslavljaju gol
Fede Valverde i Rodrigo (Real Madrid) proslavljaju gol

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Realno je da Real pokaže Lilu realnost

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 2. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Shakhtar - Atalanta
ID: 8380110

Šahtjoru se zalomilo da mu prva dva protivnika u Ligi šampiona budu klubovi iz Italije. U Bolonji je odigrao bez pogodaka, ali će mu na “njegovom” terenu u Gelzenkirhenu protiv Atalante biti znatno teže, bez obzira na formu u kojoj su gosti. Probali bismo sa GG i KIXVPPX.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Aston Villa - Bayern
ID: 8380105

Vila je nanizala nekoliko sjajnih partija, poput one protiv Jang Bojsa u Bernu (3:0). Da je sa druge strane neko slabiji predložili bismo keca, ali sa Bajernom malo ko može da se nosi. Ko sumnja u dvojku zato što su i jedni i drugi odigrali nerešeno za vikend neka gađa GG3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Lille - Real Madrid
ID: 8380112

Iza Reala je Derbi Madrilenjo, što mu je bila četvrta utakmica u nepune dve nedelje. Činjenica je da je Lil svežiji, ali branilac titule iz dana u dan je sve kompletniji i ima taktička rešenja za sve prilike, te je dvojka zacrtana. Moglo bi da je isprati i dosta pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Sheffield Utd - Swansea
ID: 8381089


Rivali su u sličnim formama, s tim da Šefild Junajted ima dva boda više nego Labudovi. Pritom, od početka sezone nije doživeo poraz na svom terenu, dok je Svonsi prvu pobedu na gostovanjima zabeležio tek pre desetak dana, u Koventriju. Tipujte na keca, ali se klonite golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Benfica - Atl.Madrid
ID: 8380064

Povratnik na klupu Benfike Bruno Laže za tili čas je uspravio posrnulog velikana, no, u meču sa Crvenom zvezdom videlo se da u igri Orlova ponešto i dalje “škripi”. Atletiko, koji je u nedelju odigrao nerešeno u gradskom derbiju to bi mogao da kazni, pa ipak probajte dvojku.





Konačan ishod

Tip: 2 (2.65)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Girona - Feyenoord
ID: 8380059

Kvote favorizuju Đironu. Ne kažemo da španski debitant ne može da savlada Fajenord, ali nenaviknutost na igranje u ritmu sreda-nedelja u kontinuitetu moglo bi da bude problem za Katalonce. Međutim, ni gosti ne mogu da se pohvale rezultatima, zbog čega ipak verujemo u keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Liverpool - Bologna
ID: 8380058

Liverpul je počeo trijumfom u Milanu, pa je za očekivati da tako nastavi i protiv dugog italijanskog kluba. Uvereni smo da će gosti “parkirati autobus” ispred gola Crvenih, ali i u to da će domaći ubaciti bar dve lopte kroz “prozor”. Kada se sve sabere, zbir daje KMB 1&2-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.35)
Za izbegavanje
CRNA GORA 1 | 18:00
Decic - Sutjeska
ID: 8383862

Okočan je prvi krug crnogorskog šampionata, a branilac titule Dečić ima čak osam bodova manje nego lider Budućnost. Ove dve ekipe sastale su se na startu i remizirale, a od tada je Sutjeska promenila trenera (ili više njih, zaista je već teško "pohvatati"). Preskočite ih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara