Otavio (Porto) i Nuno Tavares (Benfika)
Otavio (Porto) i Nuno Tavares (Benfika)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Obilje golova u portugalskom klasiku

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.20. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 23. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Everton - Man.Utd.
ID: 5285856

I Everton, i Mančester Junajted trenutno su u odličnim formama, a na tabeli Premijer lige dele treću poziciju, iza Liverpula i Lestera. Zbog toga nije lako prognozirati konačan ishod ovog meča četvrtfinala Liga kupa, no rezultati koje beleže najavljuju pogotke na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Lazio
ID: 5286142

Posle remija protiv Parme i Đenove Milan je u nedelju savladao Sasuolo na njegovom terenu, ali se njegova prednost na tabeli već istopila. Lacio je istog dana slavio protiv Napolija, takođe posle nekoliko slabijih partija, te nas očekuje zanimljiv meč na kojem biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
PORTUGALIJA - SUPER KUP | 21:45
Porto - Benfica
ID: 5285461

 

Veliki rivali u utakmicu Superkupa, koja se igra u Aveiru, ulaze sa jednakim šansama. Šampion Porto dobio je poslednja tri međusobna duela, uključujući i onaj avgustovski u finalu Kupa, što mu daje blagu psihološku prednost. Ipak, mi ćemo vam radije preporučiti da birate GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Angers - Olympique Marseille
ID: 5285950

Otkako se Anže 2015. vratio u elitu, čak šest njegovih mečeva sa Marseljem završeno je nerešenim rezultatima. Međutim, poslednjih nedelja bolje je igrao na strani i eto prilike za prolaz veoma primamljive kvote na goste. Ukoliko sumnjate, druga opcija je kombinacija X2&0-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.65)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Verona - Inter
ID: 5286140

Inter je u najboljoj formi od svih klubova u ligi, ali sada ide ekipi koja prilično teško prima golove. Naravno, dvojka ne bi smela da izostane, najzad, i tradicija njihovih duela je najavljuje jer je Verona samo pet puta dobila Nerazure, no ne očekujte više od dva pogotka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:45
Real Madrid - Granada
ID: 5285693

Fudbaleri Reala pružili su nekoliko sjajnih partija upravo u periodu u kojem je Zinedinu Zidanu “visio” otkaz nad glavom. Granada je fino skockana družina, međutim, sa Kraljevskim klubom jednostavno ne ume, zbog čega ni najmanje ne sumnjamo u pobedu domaćih (možda uz 2-4).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Basaksehir
ID: 5285579

Fenerbahče vam je u prethodna dva kola sigurno poobarao tikete pošto je vezao poraze od Malatije i Gaziantepa. Protivnik ima još manje razloga da bude zadovoljan formom, pošto je u minulih mesec dana osvojio samo dva boda. Sve je ovde realno, a naša preporuka i ovde je GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 16:30
AZ Alkmaar - Vitesse
ID: 5285953

 

U pitanju je prilično neugodan par. Sa jedne strane imate podatak da Vitese preko 11 godina nije dobio prvenstvenu utakmicu u Alkmaru, a sa druge činjenicu da gosti mnogo bolje stoje na tabeli. Pritom, trijumf nad Fajenordom u nedelju sigurno im je podigao moral. Obiđite ih.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara