Juraj Kucka i Jurij Medvedev (Slovan Bratislava)
Juraj Kucka i Jurij Medvedev (Slovan Bratislava)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Nova zabava u režiji Struge i Slovana

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 11:53

Pročitajte nekoliko predloga za 17. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 17:00
Struga - Slovan B.
ID: 8216417


Zahvaljujući iskusnom Besartu Ibraimiju Struga je od 0:2 došla do 2:2, ali je drugi veteran Juraj Kucka takođe sa dva gola sprečio iznenađenje u Bratislavi. Revanš bi morao da bude podjednako uzbudljiv, verovatno i efikasan i mudrije je da tipujete na GG3+, nego na dvojku.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.82)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Dinamo Batumi - Ludogorets
ID: 8216346


Da posed lopte često ne mora puno da znači u savremenom fudbalu videlo se i na primeru njihovog prvog susreta u kojem je Ludogorec “uništio” Gruzijce preko kontranapada (3:1). Predviđamo isti scenario, sa istim raspletom i u revanšu, pa birajte: dvojka ili kombinacija 2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Egnatia - Borac Banja Luka
ID: 8216421


Prvi meč doneo je minimalnu pobedu Borca, poduži prekid, povredu najboljeg igrača Egnatije Sumaile Bakajoka i dva isključenja njenih fudbalera. Albanci su bili izuzetno besni zbog suđenja i želeće osvetu, ali su i veoma oslabljeni i tipovanje na duplu šansu X2 ima smisla.



Dupla šansa

Tip: X2 (1.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Larne - Rigas
ID: 8216338


Smatrali smo da će Larn pružiti ozbiljniji otpor u Rigi, ali je RFS bez ikakvih poteškoća tri puta matirao Škota Rohana Fergusona, koji je sprečio veću katastrofu kluba iz Severne Irske. Jasno je ko će da prođe dalje, ali nemojte da se petljate s ishodom, već potražite 3+.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Differdange - Ki Klaksvik
ID: 8216341


 


Diferdanž se pošteno ispromašivao na Farskim Ostrvima i to bi u krajnjem zbiru moglo preskupo da ga košta. U svakom slučaju, Luksemburžani su shvatili da mogu da se nose sa KI Klaksvikom i to bi trebalo da pretoče u trijumf, uz 2-4. Kvota na kombinaciju vrlo je primamljiva.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.45)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Petrocub - Ordabasy S.
ID: 8216391


Prvi okršaj debitanata u kvalifikacijama za Ligu šampiona protekao je u jalovoj dominaciji Ordabasija - Petrokub je bio opasniji i može da žali za propuštenim prilikama (0:0). Verujemo da će ovog puta Moldavci biti precizniji i kec ima prevagu, u obzir dolazi i KMB 1X&0-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
B-36 Torshavn - Auda Riga
ID: 8216303


Auda je drugi klub iz Rige koji je prošle sedmice zabeležio pobedu u Evropi, ali u drugom takmičenju i za gol neubedljiviju od komšija. Zbog toga nam se čini da Toršavn nije bez šansi da se plasira u narednu rundu. U svakom slučaju, preporučujemo vam da tipujete na domaće.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 17:00
Dynamo Kyiv - Mamelodi
ID: 8219180


Veoma zanimljiv par, ali i jedan od onih sa kojima se nikada ne zna. Jasno je da je nama kijevski Dinamo daleko poznatiji od kluba iz Južne Afrike, ali baš taj faktor „misterioznosti“ rivala mogao bi da onemogući Ukrajince da dođu do pobede. Najbolje vam je da ih preskočite.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara