Bruno Duarte (Crvena zvezda)
Bruno Duarte (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Neki Beograđani će da se raduju

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 28. avgust…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Gent - Partizan
ID: 8298571


Neće biti lako crno-belima da nadoknade poraz iz prvog susreta, međutim, ne možemo da ne podržimo našeg velikana. S druge strane, ne usuđujemo se ni da vam preporučimo dvojku. Zbog toga ćemo da se opredelimo za opciju sa golovima u oba poluvremena, Partizan nema šta da čeka.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Basaksehir - St.Patrick's
ID: 8298584


 


Prošlonedeljni dablinski remi bez pogodaka bio je iznenađenje. Tursko prvenstvo znatno je jače od irskog i verovali smo da će Bašakšehir posao obaviti već na Smaragdnom ostrvu. No, to se nije desilo, te će domaći sada morati da se uozbilje. Tipujte na keca, ali golove obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.17)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Slavia Praha - Lille
ID: 8298462


Lil je u prvoj utakmici pobedio sa 2:0. I ne, to nije najopasniji rezultat u fudbalu, posebno kada se u obzir uzme to što je francuska ekipa vezala tri trijumfa istim ishodom u različitim takmičenjima. Hrabriji neka reskiraju sa dvojkom, ostali mogu da tipuju na 2-3 gola.



Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:30
Atl.Madrid - Espanyol
ID: 8298110


Jorgandžije su počele remijem na gostovanju Viljarealu, ali su u nedelju "oduvale" Đironu u Madridu (3:0). Espanjol je bez boda, a tako će da ostane i posle ovog susreta jer bi sve osim keca bilo iznenađenje. Na njihovih poslednjih šest duela došlo je GG, pa je i to opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Crvena Zvezda - Bodo
ID: 8298452


Od poraza u prvom susretu fudbaleri Crvene zvezde su pauzirali, pa odmorniji ulaze u ovaj okršaj. Da li je to prednost? Nismo sigurni jer je protivnik u subotu deklasirao ekipu Sarpsborga sa 6:0, što mu je dodatno pojačalo samopouzdanje. Bez obzira na to predlažemo vam keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:45
Qarabag - Dinamo Zagreb
ID: 8298460


Zagrepčani su odigrali sjajno u prvoj utakmici i zabeležili ubedljivu pobedu od 3:0, koja im daje mogućnost da se malo opuste u revanšu. Ukoliko želite neku jaču kvotu opredelite se za keca, kvota je primamljiva (istina, ne očekujemo prolaz domaćih). Sumnjate li, tu je GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Slovan B. - Midtjylland
ID: 8298002


Njihov prvi susret okončan je remijem (1:1). U teoriji to bi trebalo da prednost pruži domaćoj ekipi, ali u praksi uopšte nismo sigurni. Jedan od razloga je to što je Midtjiland tri puta pogodio okvir gola. Na osnovu svega viđenog Danci su bolji tim, te vam sugerišemo X2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Cardiff - Southampton
ID: 8298063


Zahvaljujući pobedi nad Lidsom u finalu plej-ofa Sautempton se vratio u Premijer ligu i glavni cilj mu je da opstane u njoj. To ne znači da će pustiti svog doskorašnjeg sapatnika iz Čempionšipa, ali s obzirom na to kako su i jedni i drugi startovali bolje je da obiđete ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara