Fudbaleri Midtjilanda (©AFP)
Fudbaleri Midtjilanda (©AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Midtjiland na keca, a Galata uz dvojku

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.24. | 11:57

Pročitajte nekoliko predloga za 21. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Dynamo Kyiv - Salzburg
ID: 8284458

Kijevski Dinamo je nakon 1:1 sa Rendžersom na “domaćem” terenu, u Poljskoj, tačnije Lublinu, pokazao u revanšu Škotima i to pred njihovim navijačima, kako se igra fudbal (0:2). Sada sledi okršaj sa Austrijancima koje je u trećem kolu kavlifikacija za LŠ ozbiljno namučio Tvente. Ne treba ni naglašavati da sve miriše na egal meč. Igramo na sasvim razuman opseg postignutih golova.


Ukupno golova

Tip: 1-3 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Midtjylland - Slovan B.
ID: 8284465

Najveća opasnost po gol Slovaka pretiće od mladog napadača Iz Gvineje Bisao Frankulina i poljskog reprezentativca Adama Bukse. Ako se mi pitamo, Midtjiland je bliži pobedi, a pa napadamo najveću kvotu na svetu. Ovo je jedan od onih mečeva gde domaćin računa da će mu prednost domaćeg terena doneti kapital na koji može da računa pri revanšu. I mi igramo na istu kartu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
KUP LIBERTADORES | 02:30
River Plate - Talleres
ID: 8284171

Zašto glasamo za najskupljeg keca? E, pa argentinski sastav je u prvoj utakmici punog inteziteta savladao u gostima Taljeres sa 1:0 (0:0). Kakva je to bila utakmica viđena u Kordobi, pred 50.000 domaćih pristalica. Na kraju je doslovno puštena krv. Ozbiljni startovi i ratobornsot je bila viđena tokom svih 90 minuta, baš ono što i oćekujemo od najboljeg južnoameričkog fudbala. Sevaće varnice i sada.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Young Boys - Galatasaray
ID: 8284467

Ako ćemo pravo, Švajcarcima na čast ne služi takmičarska forma, što dokazuju i prvenstveni rezultati. Naime, oni imaju svega dva boda sa pet odigranih ligaških mečeva. Njih sada treba da brine taj fenjeraški status, a ne kvalifikacije za Ligu šampiona. Tu letargiju jasno je da će Galatasaraj pokušati da iskoristi i plasira se u veliko takmičenje. Mi moramo da savetujemo da pokušate sa ovom dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.97)
Fiksevi dana
KUP LIBERTADORES | 02:30
Palmeiras - Botafogo
ID: 8284146

Botafogo je opravdao ulogu favorita na prvom meču, međutim ima samo gol prednosti pred revanš. Prilično ujednačen meč je odigran u Rio de Ženeiru koji je obeležio napadač domaćih Igor de Kruz golom i asistencijom. Najpre je u 22. minutu asistirao Luizu Enrikeu, da bi se i sam našao u ulozi strelca u 39. Šest minuta pre toga je Maurisio nakratko doveo rezultat do poravnanja. Biće dobrog fudbala, posle 2:1 za Botafogo. Kako god bilo, mi smo za malo golova.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.72)
Za izbegavanje
DANSKA 2 | 18:30
Kolding IF - Esbjerg
ID: 8283686

Posle pet odigranih kola, Kolding ima po dve pobede i remija, plus jedan poraz. Esbjerg ima tri poraza i dve pobede, te svakako da nije u mogućnosti da preti u gostima. Na utakmicama domaćina uglavnom nema mnogo golova, dok Esbjerg preferira raspucavanje. Da vidimo šta sada može da se desi, ali pazite mi nismo za tip jedan.  Mi bi na ovom meču, uz Dance izbegli igru na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
DANSKA 2 | 18:30
Odense - Fredericia
ID: 8283710

Derbi Danske 2, svakako može da bude manje interesantan, nego što to pozicije timova nagoveštavaju. Odense želi ekspresno da se vrati u elitu, a sudeći po timu koji ima, to nije samo plan, već i realan put. Teško će s odbranom ići Fredericiji na ovom gostovanju. Mi ovde bez obzira na pozicije timova na tabeli nemamo nikakve nedoumice. Zato biramo pobedu domaćina.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Malmo - Sparta Praha
ID: 8284462

Oba tima su prošla put od pakla do raja u prethodnoj, trećoj kvalifikacionoj rundi najjačeg klupskog kontinetalnog takmičenja i to protiv balkanskih timova. Šveđani protiv PAOK-a, a Česi FCSB-a. Tako umorni, verujemo da će igrati oprezno, a mo se sećamo prijateljskog meča para iz februara koji je dobila Sparta sa 1:2, odlukom preko gola sa bele tačke u 60. minutu. Smatramo da skup kec u pokušaju nije utopija.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara