Adam Vebster (Brajton) i Mohamed Salah (Liverpul)
Adam Vebster (Brajton) i Mohamed Salah (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Liverpul se prenuo iz zimskog sna

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.21. | 11:26

Pročitajte nekoliko predloga za 3. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:45
Dinamo Buc. - FCSB
ID: 5361514

Nekadašnja Steaua bez titule je od 2015. godine, ali rezultati u ovoj sezoni nagoveštavaju da bi taj post mogao konačno da bude prekinut. Gradski rival Dinamo vezao je dve pobede, međutim, rivali su mu bili mnogo lakši nego što je ovaj. Mi smo uvereni u trijumf gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Liverpool - Brighton
ID: 5362004

Liverpulu se poslednjih sedmica ponavljaju situacije zbog kojih je ranije gubio titule - dobro igra protiv jakih klubova, a neubedljiv je protiv onih iz donje polovine (i Brajton mu je odoleo u novembru na svom terenu). Ipak, Redsi su vezali dve važne pobede, pa je kec realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 20:45
Napoli - Atalanta
ID: 5361660

Napoli je izuzetno motivisan da odbrani pehar, a ubedljiva otkobarska pobeda od 4:1 u međusobnom prvenstvenom okršaju pravi je putokaz treneru domaćih Đenaru Gatuzu u pripremi utakmice. Međutim, znate koliko je Atalanta neugodna za svakog, pa bismo se mi ipak opredelili za GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:30
Leeds - Everton
ID: 5361966

Iako je u tu utakmicu ušao kao favorit, Everton je u subotu doživeo poraz od Njukasla na svom Gudison Parku. Lids igra promenljivo, ali je dan kasnije, protiv Lestera, pokazao da je sposoban da ojadi kvalitetne rivale, te kec nije nerealan. Kvota je definitivno vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Konyaspor - Genclerbirligi
ID: 5362409

Kakav par! Savršen da se preskoči! Konja malo bolje stoji na tabeli i ima četiri boda više, uz utakmicu manje, međutim, vezala je tri poraza i remi. Gosti su u zoni ispadanja i nemaju šta da izgube, ali posle pet uzastopnih neuspeha nikako ne možemo da im damo prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Granada - Barcelona
ID: 5361822

 

Barselona je pre nešto manje od mesec dana deklasirala Granadu na ovom terenu sa 4:0 i to joj je bila jedna od najboljih igara ove sezone. Dakle, ima recept za uspeh, kao i sredstva da ga primeni, mada bismo sada uz trijumf Katalonaca mogli da vidimo i pogotke na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 19:00
Bordeaux - Lille
ID: 5361737

Granitna odbrana i strpljenje su najjača Lilova oružja i pomogla su mu da se vrati na prvo mesto na tabeli, a sve navedeno, uz skok samopouzdanja trebalo bi da mu omogući da ga zadrži, iako Bordo nije naivan, posebno kod kuće. Tipuje na dvojku, ali u rezervi držite KMB X2&0-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lens - Olympique Marseille
ID: 5362188

Napad marseljevih Ultrasa na fudbalere kluba sa Velodroma zbog niza loših rezultata (tri vezana poraza i četiri kola bez pobede), zbog kojeg je u subotu odložen njihov meč sa Renom samo može da bude kontraproduktivan i kec je i te kako vredan rizika. Druga opcija je 1+I&1+II.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara